Peppning/bloggar

Skrivet 2011-08-18 Klockan 12:49:19

Åh... åt precis en UNDERBAR nektarin. Den var supergod, saftig och mycket söt. Tänk att frukt kan vara såååå gott och nyttigt =)

 

Jag tittar in på några bloggar då och då... Ger mig hopp om att själv kunna få bort magen till större del. Några jag tittar in hos är:
http://viktkamp.webblogg.se/index.html
http://varstafeta.shapemeup.se/

 

För tips
http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/

 

En läsare som peppar mig
http://livetpaenkant.blogg.se/

 

Försöker peppa mig själv att det kommer gå bra... det kommer ta tiiiiiiiiiid men hoppet lever. Jag gör valen om vad jag stoppar i mig och man måste få njuta av livet och god mat även om man strävar efter att gå ner i vikt och leva hälsosammare. DET är mitt mål. Att leva hälsosamt och unna mig saker ibland. Leva som "smala" människor gör. Jag har en vän som är smal, hon dricker ganska mycket Pepsi Max och äter godis en del. Men hon gillar attt räna och gör det regelbundet. Både hemma och på gym.

 

Jag tycker det är skönt att jag kör eget race, går ut på promenader när jag själv vill och när det passar mig. Men ibland saknar jag att ha sällskap förutom sonen. DOCK tanken på att behöva anpassa mig till någon annan just nu, gilla rjag inte. Ska ju vara när JAG känner för det... Ganska egoistiskt men det är skönt att kunna göra det just då och nu.

Kanske tar en mindre promenad med sonen när jag hämtar honom... Testar hur jag mår och hur det går.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!