Nu kommer den

Skrivet 2011-06-18 Klockan 07:12:26

Nu kommer mensen, så skönt!


Går inget bra nu

Skrivet 2011-06-18 Klockan 06:27:27

Har jobbiga dagar... Har sommarlov nu och vet inte riktigt vad jag tycker om det. Skulle ha gått in till stan igår med det ösregnade.
Har även mensont men mensen har ine kommit igång. Idag gör det riktigt ont ! Den dröjer säkert bara för att jag går och väntar på den. Den har inte varit riktigt regelbunden sedan jag fick barn.
I förrgår gick vi till köpcentrumet, gick där ett bra tag och sedan hem.  Igår gick jag på stan i 1 timme (i onödan). Hade ont i mina vader igår kväll.
Jag har ätit godis de senaste dagarna.. Igår åt jag riktigt dåligt allmänt oxå. Har inte klarat av att stå emot begäret.
När jag vaknade idag så hade jag ont i ryggen... Trots att jag fick massage igår kväll. Hade väl legat konstigt eller något.


Idag? Nae.. Over and out

Skrivet 2011-06-16 Klockan 14:44:32

Idag? Nae.. Over and out



Vågens siffror

Skrivet 2011-06-16 Klockan 05:35:39

Jag kunde inte stå emot att väga mig idag... Var inte roligt. =(

Vågen visade 109 kg
Resultat 1 vecka +0,6kg
Totalt nedgång -12kg
Har jag verkligen ätit så mycket denna vecka????? Jag vet att jag har druckit en del mjölk, dricker inte lika mycket vatten längre.. Uppenbarligen har jag ätit mer än jag trott, känns som promenaderna har varit i onödan.
Mensen har inte kommit men jag har haft lite ont och trott att den ska komma. Är det det som spökar? Eller är det att jag har ätit för mycket? Jag vet inte... blääääää


Snart fredag

Skrivet 2011-06-15 Klockan 18:34:59

Jag är riktigt trött. Hade tänkt gå över till syrran och spelat lite tv-spel men orkar verkligen inte. Deppar lite och är chokladsugen. Tänk att få vräka i mig kexchoklad och kall mjölk, sååååå gott!!!!
Snart är det fredag, snart snart snart...


Kom att tänka på en sak.. Undrar vilket so...

Skrivet 2011-06-15 Klockan 16:37:28

Kom att tänka på en sak.. Undrar vilket som var mest onyttigt idag. Det jag åt eller mina klasskamrater. Jag tog fläskfile, klyftpotatis och bearnaisesås. Lite sallad följde med. De andra tog pizza, t ex hawai med motzarellaost på.. Vad tror ni? Jag vet verkligen inte



Ska åka hem från skolan. Gick en liten bit...

Skrivet 2011-06-15 Klockan 15:21:19

Ska åka hem från skolan. Gick en liten bit men orkar inte hela vägen. Fick ont i fötterna. Ska promenera på fredag in till stan, bara det inte regnar. Jag var en av få som gick hem nu. Klar med allt jag skulle göra. Så vida inte jag behöver komplettera med något.. Läraren skulle höra av sig i så fall. Men jag tror jag har gjort allt bra. :) Ikväll blir det potatisbullar har jag tänkt. Enkelt att göra! :)



På plats i skolan. Gick hit, det tog 30 mi...

Skrivet 2011-06-15 Klockan 08:50:58

På plats i skolan. Gick hit, det tog 30 min idag. Blev trött o ryggen ganska snabbt.. Kanske pga att jag har en annan väska då datorn fick stanna hemma idag. Har lite konstig känsla i mitt ena knä ibland.. Lite ont och obehagligt men ofta går det över efter en stund. Det blåste kallt på vissa ställen, tur jag hade jacka idag. E sååå trött just nu.



Lång onsdagsmorgon

Skrivet 2011-06-15 Klockan 06:43:40

Igår åt jag några kakor då vi hade besök på skolan. Men jag drack ingen saft...
Jag hoppas jag får bra resultat på vågen på fredag. Tycker att jag har inte ätit så mycket, speicellt inte med tanke på att jag gått till och från skolan 2 dagar än så länge.
Påverkar det om mensen ska komma? Har hört något om att man binder vätska då eller nåt? Stämmer verkligen det eller är det bara ursäkter för när man har gått upp?
Köpte nytt bröd igår och provar nu. Längtan från pågen. Ett grövre bröd än vad vi brukar äta... Men såg nu när jag kollade att det var inte nyckelhålsmärkt, jäklar också. =(
Sonen vaknade tidigt idag, redan vid 3.45 ungefär. Dock låg vi kvar i sängen nästan 2 timmar men han lyckades inte somna om.
Blir nog att gå till skolan idag med, även om det är lite kyligt. Får ta en tjockare tröja bara... Men får se om jag går hem, beror lite på hur dags vi slutar. Låg och gjorde magövningar igår kväll när jag kom på att jag inte gjort dem på några dagar..


Hittade lite nötter som jag åt lite av nu ...

Skrivet 2011-06-14 Klockan 22:50:35

Hittade lite nötter som jag åt lite av nu ikväll. Naturella cashewnötter (stavning?). Gott och ganska nyttigt har jag fått för mig. Jag fastnade vid datorn så det blev sängen först nu. Mycket senare än planerat.. God natt



Trött och godissugen

Skrivet 2011-06-14 Klockan 20:42:45

Jag är trött... höll på och somna när jag sövde sonen. Och så är jag godissugen. Köpte en Halo när vi handlade förut och åt upp på hemvägen. Räknade ut att det är ca 119 kalorier i en 27g Halo. (kola med choklad utanpå)
Den är väldigt god.. Skulle inte ha köpt och ätit men var så sugen. Och det är bättre än vanlig choklad. Om jag jämför Halo med kexchoklad (som är min nya last) så ger 1 st 55 g kexchoklad 280 kalorier. Per hundra gram är det en skillnad på 50 kalorier. Jag brukar inte räkna kalorier men det är intressant ibland att jämföra lite.
Imorgon ska jag äta lunch ute med några klasskamrater. Ska bli kul speciellt då det är jag osm dragit igång det. Kommer unna mig att äta gott.. Men även beställa grönsaker om det inte ingår t ex.
Nu blir det en chokladshake till kvällsmat... tillfredställa lite chokladbegär.
Kunde inte låta bli att retas med typen jag bröt med... Nu har jag börjat komma över och då kommer retstickan fram som vill jäklas lite.. Vi vet båda två vad han missar och det är hans förlust!


På väg hem från skolan gående. Det är tung...

Skrivet 2011-06-14 Klockan 14:40:20

På väg hem från skolan gående. Det är tungt att gå hem idag. Tungt i luften efter regn med. Men jag går o går..



Sovit bättre

Skrivet 2011-06-14 Klockan 06:32:42

I natt har jag fått sova bättre. Så skönt. Är nästan utvilad trots att sonen vaknade kl 5... Vädret är svalt och enligt prognosen ska det regna på förmiddagen.

Tar nog en promenad till skolan idag med. Får se hur det blir när vi slutar i eftermiddag. Är själv med sonen ikväll så jag måste tänka på att ha ork att ta hand om honom. Ikväll blir det rester, pasta och köttfärssås från i söndags. Till lunch blir det idag tacos. Och bananer finns redan i skolväskan. Till frukost åt jag idag macka och banan och drack mjölk till.

Känner mig lite duktig när jag går till och från skolan. Synd att jag inte tog mått på benen innan jag började med det bara...

När jag fått sova bättre har jag mycket bättre tålamod med sonen. Jag älskar ju honoom och idag är han på ganska bra humör. Det underlättar också. Han vill gå till dagis redan nu men det är för tidigt så jag har försökt distrahera honom lite.



Fick erbjudande av exet ikväll men avböjde...

Skrivet 2011-06-13 Klockan 21:00:38

Fick erbjudande av exet ikväll men avböjde. Blir bara jobbigt och konstigt.. Tänk om han lagt ner så mkt ork på vårt förhållande för 1 år sen som nu på att tjata om att få mig i säng.. Jag fick ta ett långt bad medans han var kvar hos sonen. Grymt skönt och avslappnande. Orkade inte gå till köpcentrat förut. Känner av att jag gick till och från skolan. Stod emot att köpa godis i affären då i alla fall. Bra! Vi åt tacos ikväll, blev kvar så jag har lunch till skolan.



Promenad till och från skolan

Skrivet 2011-06-13 Klockan 12:06:10

Gick till skolan med en klasskompis idag. Åt dock 2 kexchoklad och drack en liten mellanmjölk till. Behövde socker för att orka. Satt nästan o grät när hon kom. SÅ trött var jag.
Har ätit en baguett med skagenröra till lunch. Blev klar tidigt i skolan, har fått in alla inlämningsuppgifter så nu är jag klar med det. Gick hem från skolan också, tog ca 40 minuter.
Nu ska jag vila, ev sova lite. Blir en dusch eller ett bad också innan jag hämtar busungen.


Jag har ingen matlust idag. Åt ingen fruko...

Skrivet 2011-06-13 Klockan 08:12:47

Jag har ingen matlust idag. Åt ingen frukost, orkade inte tvinga i mig.. Är fortfarande gråtig



gråter

Skrivet 2011-06-13 Klockan 05:40:43

Sitter med tårarna i ögonen, har gråtit redan idag. Jag är en hemsk mamma som inte orkar med min son... han vaknade innan 4 idag och vägrade somna om. Jag har försökt med ALLT men han bara trotsar och bråkar.
Just nu skiter jag i allt känns de som. Hur ska jag klara av dagen???? Hur ska han orka med dagis? Jag vet verkligen inte..
Varför ska jag kämpa för något alls? Blir aldrig bättre... Jag orkar inte, kommer aldrig orka med trotset utan godis. När det var som jobbigast förra sommaren var det de som fick mig att gå runt.. Snacka om misslyckad jag är...


Jag har precis lagt mig.. Hade öppnat föns...

Skrivet 2011-06-12 Klockan 22:24:18

Jag har precis lagt mig.. Hade öppnat fönstret så det var svalt och skönt i sängen. Ligger och gör magövningar. Svårt att aktivera övre och nedre samtidigt. Dra in och så håll.. Håll.. Håll. Jag blev sugen på tacos, de måste vi äta i veckan. Jag brukar bli mätt av en fylld tortilla. Smidigt att ha med till skolan som lunch med.. Dags att försöka sova. Go natt



Promenad idag med

Skrivet 2011-06-12 Klockan 17:49:36

Det var skönt att få lite sällskap och att komma iväg ut. Först fick barnen leka lite ute och sedan gick vi till köpcentrat. Tog en fika och sedan handlade. För att sen gå hem igen. Så de blev 2 promenader á 20 min styck.
Lite motion idag iaf, bra det. Fick prata av mig lite oxå, vi hade inte träffats på jättelänge.
Jag stod emot att köpa godis i affären iaf, dock blev det en muffins till fikat.

Nu har vi ätit kvällsmat. Ska låta sonen se klart på barnprogrammen och sedan är det nog läggdags för honom.  Min syrra frågade om jag hade träningsvärk efter tv-spelet igår men jag har inte kännt av något alls.
Tränade även lite "styrketräning" hemma igår kväll med. Fyllde upp ½ liters falskor med vatten och hade som hantlar. Hittade Blossoms träning för nybörjare på denna adressen http://svt.se/2.15856/1.236679/blossoms_nyborjartraning. Och jag är ju verkligen nybörjare...

Tipsade även min vän om detta med delade magmuskler, vad man kan göra om man vill och orkar. Hon skulle nog kolla upp det trodde hon för hon har också det tror hon. Ser ut att vara lite gravid fortfarande. Dock har hon nog inte gått ner de sista kg från graviditeten. Hon gick nog upp mellan 15 och 25 kg tror jag.
Jag gick upp 5 kg, minns inte om jag skrivit om de innan.


Vart tog orken att kämpa vägen?

Skrivet 2011-06-12 Klockan 07:35:50

Usch idag väckte sonen mig 4.30, försökte få honom somna om med allt möjligt men inget fungerade. Orkade inte gå ut och gå morgonpromenad idag... Det har regnat massor i natt, är mulet ute.
Var härligt att ligga och lyssna på regnet igår. Mysigt och avslappnande. Men oj vad det mullrade igår också.
Blev för mycket godis i helgen känner jag nu i efterhand.. Men e bara att skärpa till mig och sköta mig nu.
E väl att jag är inne i en grubblingsperiod nu, men hur ska jag kunna gå ner 40-50-60 kg?????? Det känns som en omöjlig uppgift.. Jag behöver inspiration, få tillbaka kämparglöden. Just nu e den borta... Kanske kommer tillbaka om jag får sova lite och i veckan när jag har annat att tänka på...


Deppar

Skrivet 2011-06-11 Klockan 21:11:06

Usch nu deppar jag igen.. Helgerna/kvällarna är värst. Då saknar jag att ha en pojkvän... Blir så trött på mig själv när jag är på sånt här humör... Det är tankar som dessa som gör att jag har svårt att somna på kvällarna. *suck*

Sonen sover lite dåligt. Han verkar ha mardrömmar. Skrek till 2 gånger, jag gick in till honom men då låg han ner o blundade.

Försöker distrahera mig med film... går väl hyfsat..


Varning, lite intimt ämne

Skrivet 2011-06-11 Klockan 13:54:50

Usch känner mig tung efter att ha ätit en del av kebabrullen som fanns kvar.
Har känningar av mensvärk också, kanske den börjar bli regelbunden. På tisdag är det 4 veckor sen den började förra gången. Har haft problem med mensen sedan jag fick barn. Blött i långa perioder i olika mängd. Inte alls roligt kan jag tala om!
Nu ska vi åka och handla.. Ska panta min pant, har sparat ganska länge.


Lördag och morgonpromenad

Skrivet 2011-06-11 Klockan 07:15:11

Sonen vaknade kl 5 idag... Fick för mig att vi kunde ta en morgonpromenad innan frukost. Så 5.55 började vi gå. Tog samma tur som i måndags och den tog 35 minuter. Vi var ganska ensamma till en början att vara ute. Sen när vi gick i promenaden såg vi lite mera bilar och rörelse. Hade med en banan till sonen så han fick äta på vägen hem. Vi fick ha på oss en tjockare tröja var då det var lite småkyligt ute. Men skönt att ha varit ute när det inte var så varmt. Kommer bli en varm dag idag, solen skiner för fullt.

Nu har vi ätit frukost.

Känner mig duktig som gav mig ut så tidigt och gick. Igår blev det kebabrulle till mat och så åt jag godis..

Jag skulle inte ha något emot att få lägga mig och sova en timme eller två. Så trött när jag fått frukost i magen..


Är ute på TIDIG morgonpromenad med sonen. ...

Skrivet 2011-06-11 Klockan 06:30:40

Är ute på TIDIG morgonpromenad med sonen. Snart hemma igen. E jobbigt nu, trött i benen.



Tufft nu

Skrivet 2011-06-10 Klockan 14:05:12

Tankarna snurrar massor... Jobbigt värre!!!  Saknar honom, saknar någon.. den jag ville att han skulle vara. Den jag vill ha till pojkvän.. Är så grymt kramsjuk just nu.

Nä om jag skulle ta o diska lite nu innan jag ska hämta busungen min.


Vad till lunch?

Skrivet 2011-06-10 Klockan 11:22:19

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på till lunch till mig idag. Har ätit frukost som vanligt. Lite senare mellis som bestod av 1 danonino XXL, 1 banan och några vindruvor.
Hmm, kanske får bli stekt ägg på macka bara. Huvudsaken är ju att jag får i mig något.. Orkar inte ställa mig o laga mat.


Dagens siffror, vikt och mått

Skrivet 2011-06-10 Klockan 06:26:23

Vikt: 108.5kg
Förändring: +0,4kg
Totalt resultat: -12,5kg

 

Jag tog fram måttbandet idag oxå.
25/2 2011 hade jag dessa mått
Midja 134,5
Mage 145
Under byst 117

 

Idag hade jag:
Midja 129,4  (-5,1cm)
Mage 140,8  (-4,2cm)
Under byst 112  (-5cm)

 

Kul att se skillnad på måttbandet. Lite synd att jag inte har tagit fler mått från början bara.
Blev som jag misstänkte med vågen, att det skulle bli ett plus. Blev dock inte så mycket som tur var. Undrar bara hur pass det hade blivit om jag inte hade svullat i helgen. Men har lärt mig att inte svulla i den mängden mera. Sen visst kommer jag unna mig saker. Tror vikten går upp och ner även för folk som inte kämpar med vikten.

 

Sovit bättre, hade dock svårt att somna igår igen. Alla dessa tankar...


Nästan nöjd med dagen

Skrivet 2011-06-09 Klockan 15:21:56

Det tog ca 35 minuter hem. Datorn klarade sig bra... Gick och skyddade ryggsäcken med paraplyet.
Är ganska trött i benen o lite skakig. Hungrig nu oxå så de fick bli en shake. Hemma en snabbsväng och lämnar väskan innan jag hämtar sonen.
Fick kommentar om mina bilder, jämföra för ca 1 år sen och nu. Blev glad att någon såg skillnad =)
Idag får sonen rester. Vad jag tar vet jag inte men jag står mig nog tills han somnat o får fixa något då. Blev sugen på en baconpastasås som absolut inte är nyttig. Det var länge sen jag åt det. Men nej nej det får vänta..
Känner mig lite ensam nu idag.. saknar den jag inte längre har kontakt med. Fick ett bra peppningsmail från en vän idag. Var härligt att läsa. Jag vet att jag kommer komma över honom, men det är tufft att vara ensam. Att sakna honom... även om vi inte sågs så mycket. Jag är inte lika ledsen i alla fall och det är skönt. Det har hjälpt att vara i skolan och omge mig av klasskamraterna med.
Jag köpte faktiskt lite godis och åt förut, behövde de kände jag. Försöker att inte ha dåligt samvete.. men egentligen, jag har en smal vän som äter godis och dricker läsk lite då och då, när hon känner för det. Så vida jag inte gör det ofta och mycket så borde det vara oki om jag sköter mig och rör på mig annars.
Jag har pluggat nu ikväll, fått en del gjort faktiskt. En kompletteringsuppgift är klar och jag har påbörjat en fördjupningsuppgift i ett annat ämne. Har kommit 3 sidor långt, vet ej hur långt det ska vara men känns ganska bra än så länge tror jag.


På väg hem från skolan. Går i regnet..

Skrivet 2011-06-09 Klockan 14:22:51

På väg hem från skolan. Går i regnet..



Så trött

Skrivet 2011-06-09 Klockan 09:01:50

Usch fy idag ville inte mina ben gå till skolan men de gjorde de ändå. Hade kommit kanske 1/3 av vägen när de började protestera rejält. Ser fram emot imorgon då jag "bara" ska tvätta... och plugga hemma. Ska inte till skolan utan tar en vilodag från promenaderna. Tror det behövs. Hade känningar av benen igår när jag lade mig för att sova... Har sovit lite bättre men inte helt bra. Sonen var vaken ca 1½ timme i natt... Jag är så trött!!!
Nu mullrade det ute.. kanske regnet kommer idag... hoppas jag har paraplyt i väskan...


Glad glad glad för kommentarer =)

Skrivet 2011-06-08 Klockan 19:20:15

Åh vad glad jag blev.. Hade fått en bunt kommentarer på förra inlägget. Sånt gör mig alltid glad, speciellt när det står positiva saker.

Dagen har varit bra. Hämtade mitt andra par glasögon så nu har jag båda paren hemma. Men jag trivs nog bäst i de jag hämtade först... Är ganska trött i benen efter allt rännande idag.
Ska in i duschen nu medans sonen sövs av sin pappa. Skönt att få duscha i lugn och ro!

Blev mat ute idag, grillad chiabatta med kycklingröra och lite sallad. Antagligen inte det bästa men var hungrig och orkade inte göra något när vi kom hem. Hoppas jag kan somna tidigt ikväll... Skulle behövas känner jag.

Spännande på fredag när jag ska förutom att väga mig även mäta mig, se om jag har minskat några centimetrar. =) Jag hoppas verkligen det..

Nä duschen var de ja...


Gick hem från skolan som planerat. Min kla...

Skrivet 2011-06-08 Klockan 15:41:50

Gick hem från skolan som planerat. Min klasskamrat går ganska sakta så jag blev inte lika slut o svettig som när jag går hem själv. Sen underlättar det givetvis att det blåser lite ute. Ska snart hämta sonen och så ska vi handla sedan.



Ska gå hem idag

Skrivet 2011-06-08 Klockan 14:21:33

Har varit riktigt duktig idag i skolan... Men fy vad trött jag är i huvudet, det är varmt här i skolan o datasalen extra mycket. Ska gå hem med en klasskamrat idag. Motion motion motion... Lär vara helt slut men vill ju få bra resultat på fredag.. Funderar över mat idag, vad jag ska hitta på. Blir att köpa mat då jag inte kommer orka laga mat. Funderar på om vi ska dra oss nu snart så hinner jag kanske hämta andan lite innan jag hämtar busungen.



Tung ryggsäck

Skrivet 2011-06-08 Klockan 10:52:02

Vägde min ryggsäck imorse... den vägde 8,8kg enligt vågen hemma... oj oj... Det blev jobbigare att gå till skolan idag. Fast det tog samma tid som vanligt, 30 minuter.
Har ätit mellis 1 banan och lite light keso. Är lunch om 40 minuter.
Får höra att jag är duktig av mina klasskamrater och min lärare, det är skönt att få peppning. Läraren säger att hon ser på mig, kroppen och ansiktet att jag går ner i vikt. Hon ser mycket skillnad. Jag ser knappt någon skillnad...


F**n jag glömde att jag skulle ha skalat och rivit en morot och haft med till lunchen... *suck*


Ingen bra dag idag

Skrivet 2011-06-07 Klockan 06:31:02

Usch idag är ingen bra dag känner jag... Läser på fb om hur roligt alla har det, hur underbara deras förhållanden är... Och jag blir avundssjuk. Jag vill med ju!
Vill ha någon som tycker jag är underbar och som visar det. Som får det att pirra i min mage och som jag vill träffa varje dag. Är trött på att vara singel..

Känns som de mesta går emot mig just nu. Träffa en bra kille (verkade han vara i alla fall) som inte kan ta sig tiden att träffa mig.. Skolan går motit sista tiden. Jag svullade i helgen och ångrar mig, tror inte jag kommer få minus på vågen denna veckan ens om jag håller mig borta från onyttigheter nu i veckan.

Det är riktigt jobbigt idag...

Jag skickade ett sms till sonens pappa igår... Måste ha varit supertrött eller skickat i sömen för jag svarade på en fråga och sms:et var jättekonstigt.

Ska gå till skolan idag, tur det är på morgonen jag ska gå för det lär bli asvarmt idag.



Snart vardag igen

Skrivet 2011-06-06 Klockan 18:42:36

Har gjort plankan ikväll oxå. Klarade 30-20-20 sec.
Blev MAX till middag =( lät bli läsken men älskar deras pomme och dipp så det kunde jag inte låta bli.

Har morgondagens lunchlåda i ugnen. Blir klyftpotatis, kyckling och vårlök (tror jag det hette) o lite sås. Har aldrig ätit vårlök förut men gick förbi i affären och det luktade så gott att jag var tvungen att köpa och prova.
Usch blev hungrig nu, luktade så gott från ugnen. Men jag får hålla mig till frukt o vatten.  


Morgonpromenad

Skrivet 2011-06-06 Klockan 09:43:24

Det blev en morgonpromenad på 40 minuter. Första biten nedför och andra uppför.
Sonen var duktig och lugn fram tills vi snart var hemma, då skulle han gå själv ett tag så de fick han göra.
Känns i kroppen nu.. Trött och extra varm. Men hade inte klarat av att gå senare när det blivit varmare ute... Är strålande sol här redan nu.

Gör lite ont i magmusklerna på ena sidan...

Jag behöver gå till skolan varje dag denna veckan om jag ska få det resultat jag vill på fredag vid vägning. Mamma hittade måttbandet i lördags med så på fredag ska jag mäta mig också. Då är det 4 veckor sen jag sist mätte mig. Spännande..

Känner mig duktig som faktiskt gav mig ut och gick.. Det hade varit så lätt att bara vara hemma och slappa.

Sonens pappa kommer och ska ha honom på dagen istället för ikväll. Då ska jag duscha och plugga, bägge behövs rejält!!!


Svullar helg och nya tag

Skrivet 2011-06-06 Klockan 08:14:01

Jag svullade i helgen... Inte bra men nu är det en ny vecka och slut på svullandet.
Funderar på att gå ut på en promenad med sonen nu på tidiga förmiddagen innan det hinner bli för varmt. Så jag får lite motion idag.. Hade kokat 2 ägg (de jag hade kvar) till frukost. Jag fick ett halvt för sonen ville ha resten. Han älskar ägg, efterfrågade mera nu oxå... Matvrak.. =)  Men han gör av med det oxå.

För första gången i mitt liv (igår) gjorde jag övningen plankan. Läste en artikel på aftonbladet där Olga Rönnberg rekomenderar att man gör den övningen när man har delade magmuskler.
Man skulle börja med 30 sec men jag klarade 15-20 sec bara.
Är man intresserad kan man läsa mera om Olga på hennes blogg http://blogg.mama.nu/olgas-blogg/

Orkar inte skriva mer om den där killen nu.. men det var asjobbigt igår och jag grät en del.

Åh fy vad plankan är jobbig, körde 20 sec intervall nu iaf.


Trött fredag

Skrivet 2011-06-03 Klockan 15:59:16

Usch jag är trött idag. Sonen vaknade kl 4.50... Har haft tvätten i morse. Trist men skönt att ha det gjort.
Hämtade sonen kl 13 och då mötte hans kusin upp vid dagis. Vi gick till köpcentrat där vi också mötte sonens mormor. Handlade lite och tog de lite lungt. Vi kom hem 15.30 så vi var iväg en bra stund.
Gick alltså dit och hem, så lite motion blev det idag.

Jag gick ett tag i bara linne. Jag gillar verkligen inte att gå med bara armar då jag inte gillar hur de ser ut. Men så varmt som det är idag så behövdes de. Dock fick jag tänka på så jag inte brände mig.

Skulle behöva ett extra dygn och extra kraft. Städa här hemma... Får se om jag kan hinna med lite imorgon innan sonen ska iväg.

Är grymt glad för resultatet jag fick denna veckan. Jag kommer dock unna mig saker nu i helgen. Köpte bland annat läsk, det är inte så ofta jag gör det nu förtiden. Och så ska jag gå ut imorgon är det tänkt, festa och gå ut och dansa. Har inte varit ute på 2 år så det är lite nervöst...


Bilder 1 år sen och idag

Skrivet 2011-06-03 Klockan 07:15:34

Kom på att jag skulle försöka hitta bilder som jag kunde klippa till och jämföra. Se om det är någon skillnad... och det är det, jag ser det faktiskt på bilderna. Dubbelhakan är mindre =D

Juli 2010


Juni 2011 (tagen idag, flammig och varm)



Ser någon mer än mig skillnaden??


Vågens resultat

Skrivet 2011-06-03 Klockan 05:50:44

Vågens siffror: 108,1 kg
Veckans restultat: -1,1 kg
Totalt resultat: -12,9 kg

Skulle ha tagit mått men hittar inte måttbandet, sonen har lekt med det och det kan vara vart som helst.
Är nöjd med resultatet, bara 2,1 kg kvar att gå ner så har jag nått -15 kg. =D
Denna vecka har det inte varit svårt att sköta mig faktiskt. Och jag har unnat mig glass 2 dagar, kebab 1 dag. Åt gott i söndags hos mamma med efterrätt.
Känns som jag börjar få grepp om ett bra mattänk faktiskt. Känns så härligt. Jag VET att det bara är denna veckan och att jag ständigt får kämpa för att ha ett bra mattänk men just nu så känns det så här. =)

Sonen väckte mig kl 4.50 idag USCH så tidigt. Somnade sent då jag låg o sms'a..
Idag är det tvättstugan kl 7, lämna sonen kl 8, hem och plugga mellan tvätten. Hämta sonen tidigt och så ska vi handla.



Skön torsdag

Skrivet 2011-06-02 Klockan 20:51:07

Idag blev det macka med ägg och lite majonäs på. Sedan blev det lunch falukorv i ugn och potatismos och rårivna morötter. Sedan tog jag en Hälsotallrik på ett cafe när vi var där med en vän. Sen blev det en shake till kvällsmat. Var lite sugen..

Vi gick till köpcentrat och hem sen igen. 20 min enkel väg så jag fick lite motion idag i alla fall. Och så gick vi runt lite där med. Köpte billiga bananer för 9.90kr/kg, det gillar jag =D

Ska väga mig imorgon. Spännande att se vad vågen visar.. Jag känner att jag har -15 kg inom räckhåll!!! Så häftigt. =)
Jag o en vän satt och jämförde lite bilder förut. Tror att jag har mer markerade kinder nu förtiden. Annars har jag svårt att se att jag har gått ner i vikt..


Maten igår

Skrivet 2011-06-02 Klockan 10:34:56

Glömde skriva vad jag åt igår tror jag. Frukost blev nog macka med banan på och mjölk. Sen tog jag en banan när jag kommit till skolan. Till lunch blev det klyftpotatis och kyckling, lite gräddsås (gjord på matgrädde) och råriven morot. Sen kebab i pitabröd igår kväll. Dricker vatten också givetvis men vet inte hur mycket.
Blev lite lite mat igår men lade mig tidigt och försökte sova. Att jag inte lyckades är en annan sak.
Idag blir det potatismos och ugnsbakad falukorv, en av sonens favoriter. Även jag tycker om det mycket.
Till frukost idag blev det macka med ägg (o liiite lättmajonäs) på. Mjölk till det.


F**N så lättlurad jag är

Skrivet 2011-06-01 Klockan 23:04:01

Nu är han blockad på msn. Jag skäms, att jag är så jävla dum i huvudet.. Att jag går på och tror på honom igen.
Han säger han är ledsen att han inte kan ge mig tiden jag behöver och att jag är en underbar tjej.
Hade han tyckt att jag var så underbar och verkligen velat vara med mig så hade han fixat tid, planerat och fixat det. Min situation och personlighet har inte ändrats, han visste vad han gav sig in på...
Samma sak som i vintras, om igen. Känner mig så grymt dum som gick på vad han sa... att han ville se vart livet förde oss. Se om det fanns en framtid för oss.
MEN om man aldrig kan ses barnfria och hitta på något typ dejt, ja då kan förhållandet inte gå framåt. Inte när det är vad jag vill och behöver. *suck*
Blev tyvärr ledsen, hade ju börjat släppa lite och tyckte om honom. Visade det sista gångerna vi sågs..
Men men, nu blev det så här. Vara ledsen o sörja o sen gå vidare.. Jag lyckades sist så jag lär lyckas nu med.
Men nu börjar jag undra om jag kommer träffa någon någonsin... Jag är ganska låst med son... barnfri sällan och kort tid.
Tur jag inte hade choklad hemma.. Skulle kunna utnyttja någon just nu men det vill jag inte. Det är inte snällt och det får mig inte att må bättre. Inte egentligen..


Gick hem från skolan oxå!

Skrivet 2011-06-01 Klockan 17:26:30

En klasskamrat ville gå hem från skolan så de gjorde vi. Tog en glass på vägen... Men tror inte det ger bra resultat ändå. Gick alltså både till skolan i morse och nu hem.
Skapligt trött jag är. Skulle inte orka göra det när jag är ensam med sonen på kvällen. Bästa för mig är att gå på morgonen när jag inte behöver vara allert och ränna efter sonen sen.
Orkade inte laga mat så det blev kebab idag. Kebab i pitabröd. Ingen pomme eller läsk som jag brukar ta till. Framsteg! Har sällskap och han dricker cola.. men jag har inte druckit något.
Blir en dusch sen... nu lite slappning i soffan. Sonen blir passad ändå =D


Halstabletter=mycket kalorier?

Skrivet 2011-06-01 Klockan 07:14:54

Kom just på en sak... Jag käkar en massa halstabletter nu för halsen och rösten. Undrar om det ger en massa kalorier...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!