Han hörde av sig nu ikväll. Vi får se hur ...

Skrivet 2011-05-31 Klockan 22:22:11

Han hörde av sig nu ikväll. Vi får se hur de går. Var riktigt hård mot honom o sa att vill han det ska bli något varaktigt o om jag är viktig så ska han agera som det oxå. Känns bra att ha ställt krav nu. Pallar han det o skärper sig så kanske han klarar av mig, det kanske klickar mera mellan oss.. Vi får se. Jag var deppig innan han hörde av sig o fy satan vad jag ville ha något onyttigt då! Men hade inget hemma. Maten idag har varit så där. 3 shakes, 1 banan, 1 glass, rester från igår är vad jag fått i mig. Skulle lagat mat men sonen var vrålhungrig så fick värma rester till honom på studs. Kanske blir det promenad till skolan imorgon med. Beror lite på vädret oxå. Nu ska jag sova.. Go nattJag ska INTE

Skrivet 2011-05-31 Klockan 19:16:03

Det kliar i fingrarna... tankarna snurrar massor. Varför hör han inte av sig??? Vet att han är inne på sidan där vi träffades... Önskar jag bara kunde sluta tänka. Han vet ju vad han går miste om om han mister mig.
Men jag tror att om han bara kunde skärpa sig så skulle de nog kunna bli riktigt bra. Vi är så lika på mycket..
Fast jag ska vara viktig, är någon intresserad av mig så ÄR jag viktig för personen och då skulle han höra av sig. Speciellt efter mitt sista sms.. Hade jag fått ett sånt hade jag definitivt svarat om jag varit intresserad.
*suck*
Jävliga e att han e första killen jag träffat sen jag blev singel.
Men vart f**n hittar man vettiga killar? Och hur vågar man chansa och satsa?????
Jag har ingen tur i kärlek det är ett som är säkert iaf..Framme i skolan =D

Skrivet 2011-05-31 Klockan 08:51:46

Det tog "bara" 30 minuter. Jag som trodde det skulle ta 40 minuter till skolan.. Men iaf, jag var JÄTTEDUKTIG som gick. Tog närmaste vägen. Har stretchat lite... Men hur bör man stretcha efter prommenad? Speciellt när man är otränad? Jag vet inte faktiskt...
Detta trodde jag verkligen inte när jag började i januari, att jag skulle kunna GÅ hela vägen...
Får se, kanske går imorgon oxå. Känslan är ju ganska grym när man känner sig såååå duktig =D=D=D
Jag läser några bloggar om tjejer som kämpar för att gå ner i vikt, det är inspiration för mig. Jag ser ju inte på mig själv att jag har gått ner i vikt. Ser på vågen men inte annars direkt. Ibland tror jag att jag ser att jag smalat av lite om kinderna... Min lärare tycker jag har slankat av... Kanske är att jag har lite tajtare kläder... inte bara jättestora.
Är inte så hungrig nu så jag väntar med bananen, men oj var gott det var med vatten.


Halvvägs till skolan GÅENDES. Det har tagi...

Skrivet 2011-05-31 Klockan 08:28:05

Halvvägs till skolan GÅENDES. Det har tagit 20 min. Värst är det när jag stannar, då känns det verkligen i benen. Ska ta 1 banan o dricka vatten när jag är framme. Känner mig JÄTTEDUKTIG :)Vaken fööör tidigt

Skrivet 2011-05-31 Klockan 06:04:09

Blev idag väckt av sonen 4.30. Han hade kanske somnat om lite till om inte katten låtit massor *suck*
Jag är SÅÅÅ trött, vill inte. Lagade min ryggsäck igår, drog fram symaskinen som inte varit använd på minst 1 år. OM jag ska gå till skolan så måste jag ha datorn i den. Är lite osäker på om min lagning håller men jag hoppas det..

Försöker bestämma mig vad jag ska äta till frukost. Jag äter samma frukost ett bra tag tills jag tröttnar... E lite periodare på så sätt.

Tankarna snurrar ang killen som fortfarande inte hört av sig. Skicka mess till en vän igår och ältade lite. Fick pepp och stöd, precis vad jag behövde. Jag har så svårt med tålamod men jag väntar på att han ska höra av sig. Tycker det är upp till honom att göra det om han bryr sig om mig.
Men det känns som att allt var bra så länge han fick vad han ville men så fort det blev motstånd och jag blev sur.. ja då passade det inte längre. Och ändå skulle det vara på mina villkor denna gången... Yeah right...
Jag som i början av skolan var så nöjd med att vara singel..Dagens mat och tankar

Skrivet 2011-05-30 Klockan 19:58:54

Idag har jag ätit 1 chokladshake till frukost + vatten, 1 st dubbel snickers, 1 banan och ½ köttbullemacka till lunch och 1 st dubbel snickers till. Sen till middag blev det thaimat. Jättegott, inte så starkt då jag är ganska känslig för de. Har druckit en del vatten oxå... Nu ikväll blir de nog någon/några frukter. Det suger lite i magen...
Skulle ha låtit bli snickers men jag behövde det tyvärr. Och bara jag inte fortsätter äta godis i veckan så borde det gå bra tycker jag.

Jag längtar tills jag är 2siffrig på vågen!!!!!  Min lärare sa idag igen att hon tycker jag har blivit slankare. Jag vet inte, kanske har bättre hållning...

Leker med tanken på om jag ska gå HELA vägen till skolan imorgon.. Tror det kanske kan ta 40 min. Jag lär vara astrött. Visst ja, jag skulle ha datorn med imorgon oxå. Då blir de tungt... Ja ja, vi får se. Lekt med tanken har jag i alla fall.


Suget är stort nu

Skrivet 2011-05-30 Klockan 07:10:41

Har sovit dåligt... Sonen vaknade och höll mig vaken mellan 1 och 2 timmar. Han fick till sist välling...
Grubblade massor igår kväll. Pratade lite med en vän på msn. Hon förstod hur jag tänker och håller med. Killen X svarade till slut på mitt sms. Han hade inte glömt att vi pratat om att ses men det hade dragit ut på tiden med sonen. Skrev ett mess tillbaka om att då hör man av sig och jag gjorde klart redan i vintras att det är viktigt för mig. Men det sista svarade han inte ens på. Jaja, får se om han hör av sig igen och vad han säger.
Jag är den jag är och ska vi träffas så måste han acceptera och respektera vad som är viktigt för mig.

Är godissugen nu... vet ju varför. Börjar dagen med en chokladshake. Kom på igår när jag låg i sängen att jag glömt fixa matlåda till idag. *suck*
Har prov i skolan och grupparbete. Är nog bra även om jag helst vill vara hemma och sova o deppa.
Tänk vad det skulle vara skönt att buffa ner sig i soffan under täcke eller filt, slå igång en film, äta onyttigheter och bara vara... MEN det är sånt jag inte ska göra ju. Speciellt för vikten och mitt mående.


Grubblerier

Skrivet 2011-05-29 Klockan 19:19:37

Nu sover sonen. Vi kom hem för ca 1 timme sen och han var trött.. Var mycket gott och kul hos mamma.
Nötstek, potatis och sås. Och div grönsaker till. Efterrätt blev swartzwaldtårta (ursäkta om jag stavat fel), det var oxå sååååå gott.

Denna helg har jag "bara" ätit 1 st 200 g chokladkaka. Jag brukar äta mer så för mig är det framsteg.

Just nu känner jag mig lite skum... ensam och grubblande.
Ingen som sagt rakt till mig "grattis på mors dag" och sånt är viktigt för mig. Dock fick jag ett par örhängen av sonen som hans mormor fixat. Det var gulligt.

Har varit prat om jag skulle få besök ikväll... men jag vet inte om han kommer höra av sig. Vi bestämde inget utan vi skulle se om jag orkade och hur sent de blev.
Jag ligger ganska lågt och låter honom jaga och ta intitiativen.. Det är jättesvårt.
Jag vill att vi ska gå på dejter, umgås annat än bara här vissa kvällar. Har sagt till honom att jag saknar att bli uppvaktad och gå på dejter. Han höll med om att han inte uppvaktat mig men han har haft dåligt med pengar. Fast det handlar inte om hur mycket pengar man har...
Jag har SÅÅÅÅÅÅ svårt med att ha tålamod. *suck*


Trött och grubblig

Skrivet 2011-05-29 Klockan 07:23:43

Uppe tidigt idag.. Har sovit dåligt. Vakna mitt i natten och kunde inte somna om på 1-2 timmar. Sen vakna sonen 5.30 tror jag hon var. Men då hann vi äta frukost innan tvätten kl 7.
Kokade ägg till sonen och så tog jag det kalla från igår. Jag tog räkmacka idag med. Så de inte blev förstört. Var gott, inte så mycket lätt majonäs.

Jag är på konstigt humör idag. Det har med att jag har börjat grubbla ang killen jag umgås med ibland.. Vi träffas bara här hemma. Han uppvaktar mig inte direkt och... ja jag vet inte. Får väl ge de lite till tid...

Förkylningen sitter kvar, dock inte i näsan längre utan i halsen. Jag kraxar och har knappt någon röst, det är nu tredje dagen i rad som rösten är knäpp.
Sonens näsa rinner och rinner...

Igår köpte jag chokladkakor billigt, men bara 2 st. Och 1 lämnade jag till syrran så att jag får den nästa vecka. VET att jag inte kommer kunna låta bli den om jag har den hemma nämligen.

Idag är det tvättstugan och sen middag hos mamma som står på schemat. Första är en nödvändighet och andra något roligt =D


I morse blev det 1 räkmacka, mjölk och fru...

Skrivet 2011-05-28 Klockan 21:17:32

I morse blev det 1 räkmacka, mjölk och frukt. Till lunch 2 kycklingenchiladas. O nu ikväll 200 g chokladkaka. Dåligt med maten då jag var iväg på loppis på fm. Gick in till stan o där, totalt blev det 1-1 1/2 timme lugn promenad. Sen bussen hem, lunch o vila. Ut till mamma och hjälpa till inför imorgon. Kom hem ca 17. Skulle ta räkmacka när sonen somnat men jag somnade också. Vaknade till för lite sen men ska försöka somna igen. Go nattDagens mat

Skrivet 2011-05-27 Klockan 20:09:43

Idag åt jag frukost, 1 macka, 1 banan och mjölk till det. På studiebesöket 1 skiva krans, kanske 10 bitar (av 200 g chokladkaka). Sedan tog jag 1 shake (blandar alltid med mjölk) när jag kom hem. 1 sportlunch dubbelbitar 50 g. Till kvällsmat kycklingenchiladas och sallad.
Samt en hel del halstabletter då jag är hostig, har ont i halsen och knappt någon röst.
Märkte att det gick för länge mellan lunch och mat. Magen lät och höll på massor i protest...


Gick in till stan i morse. Ätit choklad på...

Skrivet 2011-05-27 Klockan 11:49:48

Gick in till stan i morse. Ätit choklad på studiebesöket. Är nu på väg hem gåendes. Har ont på framsidan av båda smalbenen. Vet inte varför. :(Vågens siffror

Skrivet 2011-05-27 Klockan 06:53:31

Ställde mig på vågen och fick en överraskning.
Den visade 109,2 kg. Det är en minskning med 0,3 kg.
Inte så mycket men jag trodde ju det skulle vara + på vågen så då är det ju bra.


Klarade dagen utan godis. Första idag. Til...

Skrivet 2011-05-26 Klockan 23:08:18

Klarade dagen utan godis. Första idag. Till frukost blev det 1 banan och 1 nutrilett chokladshake. Sen 1 banan när jag kom till skolan. Till lunch 1 banan mail köpt macka med skagenröra i. Sen några vindruvor o körsbär. Till mat åt vi potatisbullar 3 st. Även 1 till shake har jag fått i mig ikväll. Vatten har jag också druckit lite. Blir vägning imorgon bitti. Nu sömnTestar från mobilen :)

Skrivet 2011-05-26 Klockan 15:05:57

Testar från mobilen :)Min vikt i siffror sedan i somras

Skrivet 2011-05-26 Klockan 14:54:57

Här kommer mina siffror, hur det har gått tidigare.

Datum                Vikt i kg
Sommaren 2010     121,o
100903 118,7
100922 120,4
101006 117,0
101013 117,7
101021 117,2
101028 116,7
101104 116,3
110122 113,3
110225 113,9
      110304            112,4
      110311            111,4
      110401            110,5        MINUS 10,5 kg!!!!!!!
      110429            110,9
      110506            111,4
      110513            110,3
      110519            109,5

Jag ska inte förneka att jag skulle vilja gå ner FORT men vet att det har tagit över 30 år att äta mig upp till denna kroppen samt att ska det vara långsiktig viktnedgång så ska det ta tid.
Jag tränar inget annat än promenader och magövningar än så länge. Vet att jag behöver börja träna något mera så småningom men jag tycker det är tråkigt att träna. Träna själv och det är dyrt, svårt att hitta tid.
En del undanflykter jag vet, men så är läget just nu.
Jag arbetar på maten, inte äta godis i veckorna och att äta regelbundet.


Förkylningar och godis =/

Skrivet 2011-05-26 Klockan 14:45:53

Denna vecka har inte gått så bra... Både jag och sonen blev förkylda i helgen.
Han fick vara hemma halva måndag, tisdag och onsdag från dagis. Jag med från skolan, eller i onsdags var vi en sväng på skolan och fick lite gjort. Idag har jag varit i skolan själv.

Dock jag har inte rört mycket så mig och har ätit en del godis. Det är sååå svårt att klara att stå emot suget när jag mår dåligt och sonen är dålig. Min infektionsastma har bråkat så jag har fått börja ta medicin för det. Men den hjälper. Skönt att slippa behöva gå till VC eller äta kortison.

Jag ska väga mig imorgon, räknar med plus på vågen.

Motion denna vecka... Och då räknar jag inte när vi går till och från dagis eller affären närmaste.
Fredag natt - promenad ca 20 min hem från stan
Lördags - promenad ca 20 min hem från stan
Tisdags - promenad 20 min till köpcentrum och hem sen igen.
Torsdag (idag) - promenad från resecentrum till skolan, ca 15 min

Lite har mina nya skor fått gått iaf. =)
Jag försöker komma på mina magövningar om kvällarna oxå. Även dra in och hålla in magen när jag står lite här och där.

Fyndade på marknadsafton idag, 2 toppar. En i storlek 52/54 (känner mig bekväm i) och en i storlek 44/46. Den lilla fick jag på mig men den sitter åt. Jag vill ner så jag kan ha den storleken i kläder och känna mig bekväm i den.

Funderar på att gå in till stan imorgon när vi ska på studiebesök på förmiddagen.


Nystart och vågens siffror

Skrivet 2011-05-19 Klockan 07:18:04

Oj det var evigheter sen jag skrev här inne. Hade glömt bort bloggen. Men det passar ju bra just nu att jag hittade den igen då jag funderar på att uppta bloggandet lite ang min viktminskning. Men även annat kommer ramla in så klart. Allt som händer i livet påverkar mig och påverkar min ork att kämpa.

Jag är nu ensamstående och singel med en son på ca 1½ år. Mammas lilla gull, han är så härlig. Det är jobbigt till och från också givetvis. Vi är inne i en bra period just nu både han och jag.

Kämpade med vikten i mars men sen tappade jag bort det igen. Har senaste veckorna tagit till mig det lite mer igen. Håller igen på godiset i veckorna. Tillåter mig att äta godis fredag och lördagar men även då lite begränsat.
Väger mig på fredagar, men idag vägde jag mig. Kunde inte hålla mig så då fick de bli vägdag idag.
Ang träning så går jag ibland längre sträcka till skolan och så gör jag magövningar nästan varje dag.

Någon dag ska jag lägga in vågens siffror från i somras och fram till nu.
Men jag startade på 121 någon gång i somras, alltså sommaren 2010.
Idag visade vågen på 109,5 =D
Det är en nedgång på 11,5 kg.
Visserligen är det under lång tid och jag vet att man ska tänka långsiktigt. Men ibland vill jag verkligen gå ner FORT. Samtidigt så tränar jag inte mycket, svårt att hinna med när jag studerar heltid samt har sonen.
Ska erkänna att jag inte blivit så motiverad än heller.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!