Veckans vikt

Skrivet 2011-09-30 Klockan 07:15:49

Vågen visade: 105,3 kg
+/- veckan: 0,2 kg
Totalt resultat: -15,7 kg

BMI vid start: 47,9
BMI idag: 41,1
Minsking BMI: -6,8


Liten ökning på vågen idag. Var nog väntat eftersom jag hade en utekväll i onsdags, ätit en del ute. Haft svårt att låta bli godiset men försökt dra ner på det. (hade jag t ex låtit bli det igår kväll hade jag kanske inte gått upp något)
Trodde det skulle vara större plus på vågen måste jag erkänna. 
Jag har minskat i omfång, speciellt under bysten. Det är nog en del som omvandlas i kroppen med. Låter ju konstigt annars att minska i omfång men gå upp lite i vikt. 


Nästa vecka bör jag ha mens när jag ska väga mig. Vet inte om det påverkar min vikt. Många säger ju att det gör de.. Vi får se. Jag måste börja skärpa mig, dricka mera shakes istället för godis! Ska ev köpa proteinpulver som jag tidigare nämnt.


Förlåt ev upprepning.. Minns inte om jag s...

Skrivet 2011-09-28 Klockan 22:10:15

Förlåt ev upprepning.. Minns inte om jag skrev detta förut (fatta vad trött jag är!) men totalt på 7 dagar har jag gått 8 (!!!) timmar promenad. WOW vad mycket! Jag e helt slut i benen. Ser fram emot fredag då jag "bara" ska tvätta. Inga promenader planerade då, måste få vila lite oxå ju. Funderar på proteinpulver, ska nog prova det. Ta 1 omgång per dag. Vet ej när jag kan köpa det och vilken sort. Men fick bra länk av en vän där någon hade gjort liknande chokladpudding på sånt pulver. Minns inte mer. Någon intresserad? Kommentera så lägger jag upp länken här. God nattFramsteg =D

Skrivet 2011-09-28 Klockan 20:54:23

Jag har varit hemma en halvtimme. Var ute och hade after school med några tjejer från klassen. Det var himla trevligt =D  Jag gick hem från stan då jag inte orkade inte vänta på bussen i 20 min. Var superkissnödig och gick ganska snabbt. Tog mellan 10 och 15 min att gå hem. Förr tog det 20 min till stan. Det är helt klart en förbättring! *glad*  

Jag har tänkt lite på att jag går mycket och får höra att jag minskat om benen. Men jag måste ju ha byggt muskler också... Och det syns inte på vågen. 

Kunde idag ha en jacka (kavajtyp) idag som jag inte kunnat haft på några år. DET var också jättekul!!!  Jackan är inköp hösten 1998, då var den stor så jag skulle kunna ha en tjock tröja under när det var kallt på vintern.


Långt långt.. Idag känns det långt till sk...

Skrivet 2011-09-27 Klockan 08:31:27

Långt långt.. Idag känns det långt till skolan. Men har kommit ca halvvägs i alla fallSovit bra

Skrivet 2011-09-27 Klockan 07:16:25

Jag har fått sova riktigt hyfsat i natt, sonen väckte mig vid 6. Har låtit någon gång i natt... Så helt okej. 
Börjar bli lite småförkyld, gillar jag inte. 

Idag ska jag till skolan igen, ha föreläsning och ev lite grupparbete. Så det blir prommenad dit, ant med datorn i ryggsäcken. Jag har redan gjort plankan 30, 30, 30 klarade jag idag. Darrig och ansträngd idag. 

Igår kväll så tänkte jag att nästa mål finns inom räckhåll. Men jag vet inte vad jag ska ha som belöning... Och ska målet vara -20 eller att komma under 100 kg. Jag behöver börja röra på mig mera, alltså typ träning. Fast jag kanske bara ska börja med att göra mina övningar några gånger i veckan. Och dansa hemma någon låt varannan dag eller liknande. 

När skolan slutar och OM jag inte hittar jobb så tänker jag att jag får ju chansen att åter igen satsa på livsstilsändringen (givetvis förutom att söka jobb så klart). Att äta och röra på mig mera. Det var ju lättare i somras.


Mitt huvud...

Skrivet 2011-09-26 Klockan 20:37:15

Jag har ont i huvudet, har nog druckit för lite idag. 

Gjorde plankan nu, 30,30,30 men fy vad jobbigt det var! 

Idag har jag ätit 1 shake och 1 banan, 1 banan, tacopaj, 1 kexchoklad 100 g, köttgryta med potatis, 1 shake. 

---skrivet tidigare i eftermiddag---
Uj uj, hemma igen. Jag har gått skaplig takt hem, kunde prata i tele men med ansträgning. Fick ta av mig tröjan när jag kom hem och det var stor svettfläk på ryggen. Så nog är mina promenader ansträngda. Jag e darrig nu och det är skönt att sitta ner. 

Enligt mätning på eniro så är det ca 2,4 km till skolan enkel väg. Så jag har nästan gått 5 km idag hittills bara på vägen till skolan. 

Jag behöver peppning för att komma tillbaka på helt rätt väg igen... Att sluta äta godis i veckorna. Det är såååå svårt... Jag kanske känner mig stark nu... men i affären e det svårt.


Ont ont ont gör det i mina fötter nu. Men ...

Skrivet 2011-09-26 Klockan 08:37:18

Ont ont ont gör det i mina fötter nu. Men snart framme på skolan. Kom precis på att jag glömde riva en morot o ha med till pajen. TypisktMysmåndag

Skrivet 2011-09-26 Klockan 06:48:52

Sonen vaknade 5.15 så vi började dagen med att mysa i sängen innan vi gick upp. Bara låg i sängen och vilade, så härligt att börja dagen så. 

Gjorde plankan igår kväll och nu i morse. Idag darrade jag och det var jobbigt, klarade 30, 25, 20 så jag hittade nog rätt muskler.. 

Tror inte vi går hela dagen i skolan, har självstudier. Då kanske det blir att göra köttgryta i eftermiddag. =)


Ensam kväll

Skrivet 2011-09-25 Klockan 19:59:19

Jag har tråkigt, känner mig mycket ensam... Har inget onyttigt hemma att äta som tur e. Det räcker med att jag ville fika själv tidigare när sonen och hans pappa åkte iväg och skulle fika. Smällde i mig en del då.. =( 
Jag MÅSTE sluta med onyttigheterna, göra det och fortsätta som nu så kommer jag gå ner mera ju. 

Imorgon ska jag gå till skolan, GÅR hela vägen till skolan. Kommer ha med datorn i ryggsäcken så det ger extra träning. Kommer gå hem från skolan oxå. Bra träning! 

Det är tufft ang killen som har figurerat till och från. Han hörde av sig igår via mail.. Förklarade varför han varit av. Tänkte först inte svara men är för väluppfostrad så jag svarade bara kort att han skulle krya på sig. VARFÖR har jag så svårt att släppa helt... Drömmen om vem jag trodde han var är sååå svårt att ge upp. 
Vill så gärna hitta någon men men det kommer väl kanske så småningom. Svårt att ha tålamod bara. 

Jag har i alla fall min stora kärlek - sonen och det är jag väldigt tacksam för!!!


Solig söndag

Skrivet 2011-09-25 Klockan 09:03:03

Igår kväll var vi ute på evenemang som anordnas här i stan. Var ute med syrran och så var sonen med så klart. Vi gick hemifrån 15.40 och var hemma ca 19.10. Var tvungen att sitta ner några gånger för magen men vi var uppe på fötterna och gick en hel del. 

Sonen vaknade ca 4 i natt, var vaken i 2 timmar innan han somnade om. Fattar inte varför han gör så ibland. Jobbigt är det.. Det känns i kroppen. Får se om vi går ut på någon promenad eller inte idag. 
Till frukost blev de 1 shake och 1 banan. 

I fredags var jag hos en vän och fick provsmaka proteinpulver. De jag fick smaka var ganska goda. Men jag blir inte klok på om det är bra att dricka sånt eller inte när man går ner i vikt. Fast jag tror, efter vad jag har läst att man kanske ska ta lite sånt om man går ner i vikt och tränar hårdare än vad jag gör. Just för att bibehålla eller hjälpa musklerna att öka lite. Rätt fel? Jag vet inte...

Sonen var mer vild än tam så vi gick in till stan och skulle titta lite. MEN då öppnar stan först kl 12, blev att gå in på ica, köpa färdigmat som värms till lunch och sen gå hem igen. Men vi var ute i 50 min (inkl 5 min i kö på ica).


Så typiskt. Jag vaknade 6.20 men sonen sov...

Skrivet 2011-09-24 Klockan 06:49:33

Så typiskt. Jag vaknade 6.20 men sonen sover fortfarande.. Får fortsätta försöka somna om.Wow jag har godis kvar. Det är inte ofta d...

Skrivet 2011-09-23 Klockan 22:45:08

Wow jag har godis kvar. Det är inte ofta det händer.. Vi fikade efter dagis idag, köpte barnkex till sonen. Vi fikar mycket sällan här hemma så för en gångs skull. Jag har en tendens att somna när han somnar.. Det gör att jag har svårt att somna när jag sen ska sova. Hmm.. Imorgon får jag se om han ska iväg som vanligt eller inte. Hans pappa har varit sjuk idag. Vi ska på second hand och marknad e tanken för morgondagen. Vore skönt med liten sovmorgon, jag kan ju alltid hoppas.. God nattVeckans vikt

Skrivet 2011-09-23 Klockan 06:55:07

Vågen visade: 105,1 kg
+/- veckan: -0,9 kg
Totalt resultat: -15,9 kg


Jag har gått ner nästan 1 kg sedan sist jag vägde mig. Det som är infört i mitt excelfil i alla fall. Känns kul att vara på rätt spår igen. Jag äter en del godis fortfarande =(  Men äter regelbundet annars, rör på mig också när jag går till skolan och hem. Dricker även shakes, t ex till frukost. Jag blir snabbt mätt när jag äter och hungrig efter ca 2-3 timmar igen. Så magsäcken är ju inte så uttöjd vilket för att jag äter mindre portioner. 
Jag har 4,9 kg kvar att gå ner till att ha gått ner 20 kg.


Mätdags imorgon

Skrivet 2011-09-22 Klockan 20:10:07

Idag har jag varit och arbetat med grupparbete... Sen slappade jag hemma. Ikväll har jag provat ett recept på tacopaj, här är länken. Fast hade i lite paprika och majs.. Paprika är ju lite nyttigt i alla fall. Det står att receptet är nyttigt, om det stämmer eller inte vet jag inte. Fast använder man färs med låg fetthalt så blir det ju nyttigare. 

Imorgon ska jag gå till en annan klasskamrat och fortsätta med grupparbetet. Blir en bit att gå men bra med motion sägs det ju =)
Jag hoppas få sova ordentligt i natt, sonen väckte mig några gånger natten till idag. Jobbigt...

Imorgon har jag tänkt att jag ska väga och mäta mig, försöka hinna med det. Får gå upp lite tidigare. 

Blev en liten bit paj till och råriven morot. Var hungrig och det var gottit... Nu blir det en film och slöa i soffan.


Jag vill bli kallad nu! När jag väl ringt ...

Skrivet 2011-09-21 Klockan 17:50:45

Jag vill bli kallad nu! När jag väl ringt nu igår så vill jag få komma snart. Vill få veta om jag får hjälp att sy ihop magmusklerna. Ska på möte nu om demens med mamma och ena syrran. Blev liten promenad idag i alla fall, bättre än inget..dåligt humör

Skrivet 2011-09-20 Klockan 22:18:36

Jag är på ett j*vla humör nu ikväll... Men borde ju bara skita i honom helt o hållet. Tråkigt bara att jag trodde kanske att den vanlig dejt var något i rätt riktining. Men men nu har han inte hört av sig på snart 1 vecka.. Jag blir bara såååå irriterad. Varför kan han inte erkänna för mig och för sig själv att han inte är så intresserad av mig??!!!???? Det är alltid något annat som är viktigare osv. 

Jag borde kanske lägga ner killar ett tag... Har ändå ingen tur. Orkar inte träffa någon och få upp intresset. När jag väl får upp intresset för någon. Det är ju sällan jag får det.. 

Nu duschen och sen sängen igen..


Så har jag ringt =)

Skrivet 2011-09-20 Klockan 09:01:26

Har nu pratat med vårdcentralen och sköterskan jag pratade med skulle skicka över till bokningsansvarig så jag kommer bli kontaktad så småningom. Hon hade ingen aning alls om hur lång väntetid det var. 
Känns bra att ha ringt i alla fall. De kan ju inte veta att jag har problem och vill komma och träffa någon om jag inte ringer och berättar det. Men sköterskan jag pratade med lät inte som hon tyckte det var onödigt att jag ville få en läkartid. Man kan ju ibland höra sånt på folks tonfall.. 

Jag fick hem en parfym jag beställt idag. Exclamation som jag har saknat länge.. Har för mig att den var ganska dyr när jag hade den förr. Jag är väldigt kräsen gällande parfymer så det är inte många jag använder. Unnade mig denna, blev glad då det var den stora flaskan som kom hem för bara 149 kr.

Tankar på kvällskvisten

Skrivet 2011-09-19 Klockan 22:43:33

Känner mig lite ensam nu ikväll... Saknar någon. 
Låter bli att höra av mig till en viss kille. Jag vill egentligen men samtidigt inte. För jag vet att jag antagligen inte får tillbaka vad jag själv vill ha och då blir jag bara besviken. Han vet vart jag finns om han vill höras av samt att det är han som skrev att han inte hade tänkt försvinna. 

Börjar undra hur jag ska formulera mig för att få en läkartid. Och hur lång väntetiden är på att få komma till läkaren. För det lär ju vara väntetid, sen om denne skickar remiss vidare så lär det ju vara väntetid där med..
Nu börjar det bli billigt med rotfrukter så snart är det dags för en köttgryta. Göra storkok och frysa in. Gott och nyttigt.


Fått lite hopp om magmusklerna

Skrivet 2011-09-19 Klockan 20:24:45

Har idag varit i skolan, sonens pappa fick vara hemma med honom då han hade feber igår kväll. Ingen feber i morse men när jag kom hem efter sklan så hade han 39,3. Redan vid 17 visade sonen att han ville lägga sig men jag höll på att laga mat då, jag var tvungen att äta även om han inte ville ha något. Men sedan lade vi oss och han sover nu. Jag har också sovit... 

Hade besök igår av en vän, var riktigt roligt. Kom att prata om mina delade magmuskler. Hon kände en tjej som varit på konsultation hos en kirur för separerade magmuskler. Han hade sagt att har man mer än 2 fingrars separation är det inget man kan träna ihop men den tjejen hade sjukdommar som gjorde att operationen inte gick att genomföra. Det fick mig att bestämma mig för att kontakta sjukvården och be om att få en remiss för att få en bedömning. Om kirurgen säger att jag måste ha gått ner 20 kg för att få göra operationen så vet jag och det blir en sporre för mig. Ska ringa imorgon tänkte jag. Men tänker inte sätta klockan utan vi får sova så länge vi kan. 
Som jag sa till vännen igår så påverkar det hela mitt liv när jag får ont av detta. Mitt sätt att ta hand om sonen, sköta skolan och träningen. Blir ju även att när jag fått ont så drar jag mig för att börja träna igen. Det finns väldigt ofta i bakhuvudet. 
Tänk att slippa oroa sig för att få ont, att ha det som innan.. Det vore underbart!!!


Mör i kroppen idag. Sonen höll mig vaken c...

Skrivet 2011-09-18 Klockan 08:57:35

Mör i kroppen idag. Sonen höll mig vaken ca 2 timmar i natt. När vi sen sov låg han mot mig så jag skulle hålla om honom. Är riktigt trött nu, vilar en stund. Jag är riktigt kramsjuk idag med känner jag, mkt jobbigt! I natt har jag drömt om ett av paren i familjen. Det visade sig att de försökte få barn men hade mycket svårt. Gick och pratade med tjejen och blev känslosam. Jag grät och sa att jag var så glad att de har varandra för de är så gulliga ihop. Jag vill också ha någon jag är gullig med. Tänker lite på killen jag tidigare nämnt i bloggen. Saknar honom men det är upp till honom att höra av sig om han vill och orkar. Uppenbarligen vill han ju inte ha mig, att träffa mig gör inte hans jobbiga liv lättare. Frågade om han tänkt försvinna men det var inte tanken svarade han. Tror ändå han kommer göra det.. Tills han börjar må lite bättre och hoppas få sig något. Irriterande att jag bryr mig!!Ett bättre val har jag gjort idag. Åt på m...

Skrivet 2011-09-17 Klockan 12:12:00

Ett bättre val har jag gjort idag. Åt på max och jag tog barnmeny. Alla smaker men i mindre mängd :) Alltid något att göra ett bättre val. :)Usch, det ÄR höst på riktigt nu. Kyligt ut...

Skrivet 2011-09-16 Klockan 08:52:13

Usch, det ÄR höst på riktigt nu. Kyligt ute! Sitter och väntar på tjejerna då jag var 20 min tidig.. Blir nog att krypa ner under filt i soffan sen.Fredag morgon

Skrivet 2011-09-16 Klockan 07:04:37

Det blev en mycket tidig kväll igår, vi lade oss redan ca  18.3 men det tog 2 timmar för sonen att somna... Jag somnade väl vid 21 tror jag. Var inte ens uppe och tvättade av sminket. SÅ trött var jag. 

Fick veta att en vän till mig är gravid igen, jättekul för dem. Dock kommer de ha 2 blöjbarn antagligen när bebisen föds... Jag är inte alls missundsam men jag kan inte låta bli att jämföra mitt liv med hennes. Och det borde jag inte göra för jag mår dåligt av det. Hon har jobb, hus, förlovad med sin sambo, 2 barn och tredje på väg. Jag då? Jag är singel, ensamstående förälder, pluggar men vet inte vad som händer efter december... På sätt o vis så kom längtan efter ett barn till, vill i alla fall ha möjligheten. Men men...

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Vaknade med huvudvärk så i med några värkisar. Ska iväg och träffa tjejerna i gruppen sen. Blir nog en mycket kort dag idag. Vore skönt!


Jag är grymt trött! Skulle kunna lägga mig...

Skrivet 2011-09-15 Klockan 18:12:39

Jag är grymt trött! Skulle kunna lägga mig och sova snart.. Hoppas sonen vill sova tidigt, men lär väl inte hända. Dagen i skolan var kul. Fick höra att jag var idéspruta efter lunch. :) vi tog en promenad på lunchen idag med, inte lika lång dock. Ursäkta om jag upprepar mig men minns inte när jag skrev sist och vad..Jag blir så frustrerad på sonens pappa ibl...

Skrivet 2011-09-15 Klockan 14:51:40

Jag blir så frustrerad på sonens pappa ibland. Mitt förslag inför imorgon var att vi tillsammans hämtar sonen innan mellis, men han tyckte det räckte att hämta som jag brukar med motivationen att sonen har roligare på dagis. Fast sonen tycker det är jättekul med pappa och eftersom han inte riktigt har velat att vi ska lämna honom på morgonen så känner jag att sonen kanske behöver det. Speciellt om jag kan då vi ligger bra till med grupparbetet! Hmm, ibland blir jag påmind om hur frustrerad han kan göra mig..Tänkvärda ord

Skrivet 2011-09-15 Klockan 07:01:23

Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Lägg ner ballheten, och var dig själv istället. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

 

Hittade denna text på en blogg, sökte lite och jag är lite osäker på vart orginalet kommer från, kanske från denna blogg. Det är alltså INTE jag som skrivit detta.. även om jag tyckte det var riktigt bra skrivet. Och givetvis gäller detta både för killar och tjejer men det är bara skrivet av en tjej.


Huden känns underbart len nu när jag vakna...

Skrivet 2011-09-15 Klockan 06:38:40

Huden känns underbart len nu när jag vaknade. Kanske lite stram men inte lika stram som med olivolja. Använde aldrig kräm ovanpå.. Fick sova till kl 6 idag då sonen väckte mig. I natt har jag drömt att jag jobbade i en affär, skor tror jag det såldes där. Killar är konstiga. Pratar med en ny lite och han är ganska på, vill träffas snart. Men jag säger att han måste ha tålamod. Samt att han blir lätt kär säger han. Vi får se om vi ses så småningom.. Den andra? Tjaa vi sågs med 2 veckors mellanrum. Jag vet ju att han inte vill ha mig på riktigt men det är svårt att inte höras o inte bry sig. Satan vad jag önskar vi kunde ta bort attraktionen och vara vänner!Ompysslat mig själv lite

Skrivet 2011-09-14 Klockan 18:58:08

Idag har jag tvättat håret. Hade i balsam, masserade runt i hårbotten och sen lät jag det sitta ett tag. Det sved lite i pannan vid hårfästet men inte annars. Hade i liiite aloe vera gele när det var fuktigt. Lät det självtorka. Det kändes som det blev väldigt rent och ganska bra med volym. Det är kul. Jag kan krama upp lockar i håret när det är blött men de försvinner när det torkar. Jag har kvar lite fall men just lockarna försvinner, lite trist!!

 

Nu har jag precis scrubbat ansiktet. Värmde lite honung och blandade det med strösocker. Tvättade ansiktet och sedan hade i scrubben. Det fick vara kvar ca 5 minuter sedan sköljde jag bort det med kallt vatten, masserade lätt runt sockerkornen. Huden var superlen!!!! Smörjde sedan in med lite mandelolja jag hittade i skåpet, hade glömt att jag hade den. Huden känns inte lika fet som när jag smörjer med olivolja men jag kommer nog få ha på ansiktskräm oxå sedan då jag vet att jag behöver mera fukt.


Oj oj jag e trött. Har gått hem ca 25 min....

Skrivet 2011-09-13 Klockan 15:18:21

Oj oj jag e trött. Har gått hem ca 25 min. Gick till skolan i morse 30 min. På lunchen hade vi tid över så vi gick en promenad på 30 min då med. Fick idag höra av läraren att jag smalnat av över benen. Hade helt nya byxor som var stora runt benen. Det jobbiga är att jag har olika storlek mage och ben.inget godis

Skrivet 2011-09-12 Klockan 17:55:07

Var och handlade efter jag hämtat sonen.. och jag köpte INGET godis!!!!!!!


Jag lever

Skrivet 2011-09-12 Klockan 14:43:31

Idag har jag gått till och från skolan. Det regnade i morse men jag gick i alla fall, duktigt av mig!
Ska gå i skolan 3 dagar i veckan nu och då blir de att jag går oftast. Bra med motionen.
Är nere i deppträsket... Trött på att vara singel. Jag drömde om en kille i natt... Var nog min hjärna som skickade ut en beställning ut någonstans att jag är redo för något seriöst... =)  Får hoppas de i alla fall.
Ska hämta sonen snart och komma på något att äta idag. Ville tala om att jag lever...


Fortfarande svullen på kinden, har kunnat ...

Skrivet 2011-09-07 Klockan 06:41:15

Fortfarande svullen på kinden, har kunnat sova hyfsat ändå. Det känns konstigt. Gör lite ont.. När jag vakna idag så har mensen kommit. Jag har knappt haft någon mensvärk. Fast jag har ju ätit tabletter och haft ont på annat iställe! Har lite mys i sängen med sonen, skönt med mjuk start på dagen. Återstå att se hur värken blir sedan när jag ska till skolan..Aj! Dumma visdomstand! Jag är svullen och ...

Skrivet 2011-09-06 Klockan 14:32:41

Aj! Dumma visdomstand! Jag är svullen och har ont. Tror den i överkäken är på väg ut.. Hoppas bara det går bra. Har inte råd att gå till tandläkaren. Aj aj ajGrå tisdag

Skrivet 2011-09-06 Klockan 07:32:02

Jag har fått sova bättre i natt, så skönt. Men vaknade med ont vid örat/över käken.. Vet inte vart det kommer från... Blev väckt 5.30 idag *gäspar* Livet är segt och vädret är grått ute, har regnat massor i natt.

 

Igår skrev jag det nedan

Tvättade håret nu på förmiddagen, körde igenom håret ordentligt. Jag använder mig av balsammetoden vilket innebär att jag tvättar håret med balsam, inte schampo. Efteråt sköljde jag med äppelcidervinäger blandat med vatten. Hade i skum och satte upp håret i tork, som kallas ploppning. Det hjälper ev lockar att komma fram. Man ska låta håret självtorka annars, inte röra det innan det är torrt. Jag orkade inte vänta så jag torkade håret med min nya hårblås och diffusor. Har lite vågor i håret nu men jäklar vilken volym.. =D  Och håret är jättemjukt och härligt.

Fast om jag ska få upp ännu mer måste jag nog klippa upp håret mera och ta av en del på längden bak.

 

Sonen sov oroligt i natt men inga problem efter att han ramlade igår. Han var jättepigg och glad i morse så han är på dagis. Han fick gå hela vägen till dagis och det älskar han.


Jag sover dåligt i natt. Hittills har sone...

Skrivet 2011-09-05 Klockan 01:40:44

Jag sover dåligt i natt. Hittills har sonen själv vaknat men jag ska kolla till honom varannan timme så han inte är medvetslös pga hjärnskakning. Han åkte ner från en köksstol i köket, älskar ju att klättra där. En ren olyckshändelse. Hände ca 17.30 men han har ätit mat efter det. 2 portioner, hade gärna tagit 1 till men maten var slut. Erbjöd macka men så hungrig var han inte. Vi var och handlade söndag eftermiddag och jag stod emot att köpa godis. =) Gick dit och hem, jag fick ont i magen på väg hem. Det är ofta jag får om i magen samtidigt som den låter med det e luft i den, låter på ett visst sätt.. Nu ska jag försöka sova igen.Söndag igen. Jag har sovit bättre i natt o...

Skrivet 2011-09-04 Klockan 08:15:21

Söndag igen. Jag har sovit bättre i natt och ingen värk idag, så skönt! Vi hade en bra dag igår med sonens pappa. Vi fick även fikabesök på kvällen, det var kul. Idag ska sonen och jag gå till köpcentrat och handla lite.. Blir en promenad dit och sedan hem igen.Tacos ikväll =)

Skrivet 2011-09-02 Klockan 18:33:44

Fy så mina ben kändes idag.. Träningsvärk så det heter duga. Men jag gick till skolan, gjorde prov och gick hem sen igen. Var bara ca 2 timmar mellan promenaderna. Kände mig duktig som ändå gick trots träningsvärk! =)
Jag har köpt hem godis för helgen.. Men även köpt hem pulvret så att jag kan ta det efter helgen. Och de hade sänkt priset på det igen. Först kostade det 179kr, sedan 169kr och sedan upp till 179 kr igen. Men idag kostade det 161kr.
Vi ska äta tacos idag, gottit. Jag tar sallad, gurka, tomat, köttfärs (med tacokrydda i) och riven ost i min tortilla. Brukar bli mätt på bara 1 fylld tortilla.
Köpte ingen läsk till godiset. Jag dricker inte alls ofta läsk... dels är det inte lika gott längre men jag är även rädd för att få så där ont i magen igen. Min mage gillar inte alls kolsyran ibland!
En vän har peppat mig idag och det är så skönt att bli peppad. Behöver det just nu känner jag...


Handla hem pulver igen

Skrivet 2011-09-02 Klockan 07:39:44

Jag ska köpa hem pulver igen så jag kan ta till när chokladbegäret sätter in.. Jag MÅSTE bryta detta och jag vet att det har fungerat tidigare. Ska och handla i eftermiddag så då köper jag det.
Jag ska INTE sabba allt jag kämpat för... Jag vill gå ner och må bättre. Få bättre relation till mat och godis, mera normalt tänkande kring mat. Skulle jag gå ner mycket så kan jag ju stanna där jag trivs... Behöver inte tänka mina katastroftankar som jag är duktig på att göra. Har haft en identitetskris, "tänk om jag inte tycker om mig som smalare, vem blir jag osv"
Idag är det fredag. Jag har prov, hade ett prov igår. Tror det igår gick hyffsat men ena frågan missade jag fast jag vet svaret egentligen. Men jag tycker jag har visat annars att jag vet och har verkligen gjort mitt bästa.
Idag är jag mör i kroppen efter flytten i förrgår. Men inte så konstigt.
Snart ska vi gå iväg till dagis och jag sen till skolan.


Idag har jag ONT i kroppen efter igår. Hjä...

Skrivet 2011-09-01 Klockan 07:20:28

Idag har jag ONT i kroppen efter igår. Hjälpte till lite när syrran flyttade. Jag orkar inte bära så tungt men hjälpte till att hålla dörrar o så där. När kl var nästan 21 gick jag hem. Jag var första som svek men jag har ju prov idag samt att jag inte sovit bra på flera nätter. E ganska nere o deppig men men bara att göra sig klar och åka till skolan snart.RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!