Tappat motivationen

Skrivet 2012-02-08 Klockan 07:43:46

Usch jag har tappat motivationen helt.. Orkar inte. Det är så svårt nu när jag går hemma igen. Jag VET att jag har ju allt tid i världen att röra på mig osv. Men även all tid att grubbla osv. 
Blir så arg på mig själv oxå, var är det för fel på mig... Dock känns det som jag kommer vara stor för alltid. Magen som e störst kommer aldrig försvinna. Och det är den jag mest vill och behöver bli av med. 

På torsdag ska jag till röntgen och undersöka magen, se om det är magbråck eller "bara" delade magmuskler. Fick en gördel på kirurgiska mottagningen när jag var där. Den använder jag nästan dagligen och det hjälper mycket, får inte alls lika ont längre. Läkaren sa att behövs jag opereras måste jag gå ner i vikt och det handlar om fettlagret. Vad bra, jag som bär det mesta av fettet på magen... Går jag ner mer i vikt kanske jag slipper besvären ändå. Detta sa han när jag var där och utan att ha kollat röntgen då. Får väl se vad som visas sen... Vill helst undvika operation då det är lång återhämtning, får ej t e x lyfta sonen på minst 1 månad (måste få hjälp mycket) samt att jag vill nog gärna ha kvar valmöjligheten ang att ha chansen att få flera barn. Man bör verkligen undvika det efter en sådan operation sa specialisten. 

Jag saknar när jag hade skolan att gå till... Gick dit och fick vardagsmotion. Lättare att hålla igång, fick peppning och stöttning där av klasskamraterna. Blir så trött på mig själv... att det ska vara så svårt!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din M@il: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!