Stackars lilla älsklingen min

Skrivet 2012-10-31 Klockan 04:33:11

Sonen e magsjuk. Spytt 3 gånger nu.. han sa efter första att han ville inte spya mera. Jag förstår honom. Ringde hans pappa o han ställer upp och hjälper till mkt nu dessa dagar. Det är guld värt!!!
Nu sover sonen lite så jag ska väl försöka o vila jag med..


Oct. 29, 2012

Skrivet 2012-10-29 Klockan 23:30:41

Dagen gick riktigt hyfsat matmässigt. Åt ca 1200 kcal, o då åt jag ändå på Max. Valde low carb (saknade dock brödet) och tog ingen läsk eller pomme till. Känner mig duktig! Gick till och från skolan så lite motion har det blivit. Försökte göra proteinfluff ikväll men gick inget bra. Såg då en rad choklad jag glömt bort, åt upp den istället. Tog det lugnt och verkligen njöt!

Har sovit några timmar men så vaknade jag av sonen. Han hostar så på nätterna. Nu har han somnat om.. Ska bara jag lyckas göra desamma. Har ont i halsen så fick ta en halstablett. Kände hur sötsugen jag var när han höll på och hostade. :-( Hatar att inte kunna göra så mycket när han hostar..


Tränade igårkväll

Skrivet 2012-10-29 Klockan 06:47:37

Igår efter jag tittat igenom inför tentan en sista gång så körde jag igång en video på youtube som jag hittade igår. Nybörjare konditionsträning med lite styrketräning också. Totalt 7 övningar och 3 repetitioner och allt skulle ta ca 30 min. Jag orkade ca 20 min. Sista körde jag utan hantlar, gjorde övningarna ändå och bara det kändes.

Efter det kom pojkvännen hit och umgicks lite. Jag fick massage i ländryggen där jag haft ont några dagar nu. Så skönt det var. Kändes skillnad när jag gick upp imorse. Har jag ekonomi till det (o modet) skulle jag gärna unna mig en ordentlig genomgång massage när jag når mitt nästa "stora" resmål -30kg.


kaos

Skrivet 2012-10-28 Klockan 16:53:39

Trots vi haft en bra eftermiddag så sjönk mitt humör när vi kom hem. Känns som allt är kaos, som jag är kaos.. Jäkla pms!! Trött på det mesta.

Tur jag har min största kärlek - sonen. Han förgyller livet. Kan inte tänka mig livet utan honom!!!


Återupptar min kamp

Skrivet 2012-10-28 Klockan 07:41:19

Har haft ett lååååångt dipp i min kamp. Arbetar igen på att minska mitt intag av onyttigheter. Dricker en del nutrilett nu för att kicka igång mig igen. Och har minskat godiset, var uppe i 200 g varje/varannan dag när jag var som värst nu igen.

Jag går till skolan de dagar vi är där. Kan vara allt från 2-4 dagar per vecka. Annars är det inte så mycket träning som blir gjord. Nu denna veckan har jag använt motionscykeln några timmar.

Stressen med skolan o att inte sova ordentligt gör det svårt (pga sonen). Varje dag har känts som en kamp. Bara att ta sig iväg till skolan e asjobbigt ibland.

Men nu ändrar jag lite åt det mer positiva igen.. Måste återigen tänka ALLT är bättre än inget och SMÅSTEG framåt.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!