Idag har vi varit ute och fartyg. Varit på...

Skrivet 2011-11-26 Klockan 22:07:38

Idag har vi varit ute och fartyg. Varit på stan, kollat på julmarknad och köpt stjärnor till vardagsrummet. Totalt som vi gick blev nog 3 timmar, dock inte alls snabbt. Men förbränningen e ju mera än att bara ta det lugnt. Åt godis igår kväll och nu ikväll. Mindre mängd än tidigare.. Maten var gått bra idag annars. Imorgon ska vi till min mamma. Får se hur magen mår om jag orkar gå dit, tror det tar ca 1 timme dit. Vore ju bra med luft och motion. Jag e nervös Ang bråket. Tänk om jag inte ens får träffa en läkare på kirurgen.. Men lite rädd också tänk om det verkligen blir operation.. Hur ont kommer de göra och hur ska jag lösa det med sonen. Jag kommer ju inte få lyfta tungt första tiden. Det löser sig nog men är tänkar som snurrar i huvudet på mig. Dags att försöka sova. Hoppas inte sonen vaknar kl 5 imorgon med..Veckans vikt och mått

Skrivet 2011-11-25 Klockan 06:39:23

Vågen visade: 102,9 kg
+/- veckan: +0,3 kg
Totalt resultat: -18,1 kg

Vågen visade lite plus idag, inte förvånad eftersom jag inte kunnat låta bli onyttigheter. Jag har lite småont i utsidan av rumpan, ant av träningen igår. 

Min nya våg som jag köpte i höstas mäter fetthalt, muskelhalt, skelett och något mer som kallas TBW (eller TRW). Vad det sista står för vet jag inte alls, får inte fram det i instruktionen heller. Och man får givetvis ta resultatet med en nypa salt. Dock tänker jag att har man en minskning på fetthalten så är ju det baserat på tidigare resultat, maskinen väger ju på samma sätt så det tolkar jag som positivt. Tänkte ge ex på dessa tal idag och för 3 veckor sedan. 

Mått midja
126
Mått mage 135,5
Under byst 106,5

Sedan jag började mäta har jag minskat 8,5 cm i midjan, 9,5 cm runt magen och 10,5 cm under bysten. *gillar*

4/11 2011
Fett 60,6%
TBW 28,7%
Muskelmassa 25,7%
Skelett 5 kg

Idag 25/11 2011
Fett 59,8%
TBW 29,3%
Muskelmassa 26,3%
Skelett 5 kg

Om jag jämför dessa så ser jag att jag har gått ner i fett och ökat i muskler. Det låter ju bra eftersom jag behöver bli starkare samt att muskler ökar förbränningen i kroppen. =)

Nu är det dags att väcka sonen, han ska gå till dagis idag. När jag lämnat honom ska jag till gymmet en sväng innan jag ska hem och plugga samt tvätta. (om någon reagerar så har jag pratat med hans fröknar och det är okej med dem att jag tränar 2 gånger när han är på dagis så länge det inte påverkar mina studieresultat och hans tider, vilket det inte gör).


Jag är sugen. Vi åt pasta och kyckling/grö...

Skrivet 2011-11-22 Klockan 17:57:33

Jag är sugen. Vi åt pasta och kyckling/grönsaksröra nu ikväll. Supergott tycker jag men sonen var inte lika glad i det. Jag är sugen på mer men jag blev verkligen mätt förut. Vet inte varför jag är sugen resan nu.. Är bara ca 1 timme sen vi åt. Hoppas sonen vill sova tidigt idag fast vi tog ju imorgon så det tror jag inte.Gjort något jag inte gjort på flera år! =)

Skrivet 2011-11-22 Klockan 10:17:32

Jag har idag gjort något jag inte gjort på FLERA ÅR. Jag joggade/sprang lätt på löpbandet när jag var på gymmet. Det känns i kroppen att jag har varit aktiv och tränat. Jag klarade faktiskt av att träna. Det var inte många minuter men jag GJORDE DET!!!!  Jag vågade prova och jag körde variation av hastighet på löpbandet i 10 min. Sedan roddmaskinen ca 10 min. Sedan lite styrka i arb/ben-maskinen (jag vet inte vad den heter). Sedan var jag tillbaka på löpbandet i 10 min igen med variation på hastigheten. När jag kliver av löpbandet känner jag mig lite yr och svag. Tror nog att det har gjort nytta! Bokade tid till tosdag kl 8, samma som idag. 

Idag är jag duktig! =)


Känner mig större idag!!! Som att jag bliv...

Skrivet 2011-11-21 Klockan 22:31:19

Känner mig större idag!!! Som att jag blivit större på kinderna o räkningen. Det är inte alls bra. Gjorde blossoms träning för nybörjare. Följt av en testgrej. Har inte rätta redskapet men gjorde med en hantel o jäkla vad snabbt jag blev varm o det blev jobbigt. Sägs aktivera nästan hela kroppen och det är ju bra. Nu sova. Imorgon lämna son på dagis, promenad eller träna och sen plugga.Kunde inte låta bli chokladbollarna i kyle...

Skrivet 2011-11-21 Klockan 07:01:19

Kunde inte låta bli chokladbollarna i kylen. 2-3 st har jag ätit. Detta är anledningen till att jag inte har sötsaker hemma... Jag kan inte låta bli! Har en burk med fyrkanter i frysen och en i kylen som jag ska ta med till skolan. Det tar emot väldigt mycket att kasta de jag bakat!Kl 4.50 väckte sonen mig, jag var mitt inn...

Skrivet 2011-11-21 Klockan 05:38:25

Kl 4.50 väckte sonen mig, jag var mitt inne i en dröm. Drömde något om en forskningsbåt vi var på, en stor val eller vattendjur som höll på och ville äta upp oss.. Idag har jag ont i huvudet och i kroppen, ont lite här o där. Har tagit värktabletter, väntar på att de ska göra nytta. Dricker även vatten ifall det är ett av problemen. Är riktigt trött, hade svårt att somna igår. Dock har sonen sovit riktigt bra i natt. Och i sin säng hela natten. Det gillar jag!Så mör i kroppen

Skrivet 2011-11-20 Klockan 21:23:41

Så grymt trött... ligger utslagen i soffan, kroppen gör ont lite här o där. SÅÅÅÅÅ trött... Ja det tåls att upprepas. Har ätit en del överblivet fikabröd nu ikväll. Vet inte vad jag ska göra med det som är kvar, åt inte upp ALLT. Kanske ta med lite till skolan imorgon. Jag hade fungeringar på att köra intervallet på motionscykeln.. men det var tidigare, innan firandet. Tanken har inte funnits efteråt, inte heller orken. 

Imorgon är det måndag igen... Jag ska gå till skolan. Men vad jag ska göra där vet jag inte... Blir väl att snacka bort lite tid. Vi har inte kommit igång med något ämne än så inga uppgifter finns att göra. 

Hmm, hur ska jag ta mig in till sängen utan att behöva resa på mig?????


Fullt upp

Skrivet 2011-11-20 Klockan 11:53:59

Idag blev det knappt 30 min på motionscykeln innan frukost. Var tungt idag... Men jag var uppe ett tag på den och trampade i alla fall. 

Håller på och bakar och städar in i de sista. Måste snart in i duschen oxå. Får fortsätta med de sista sen efteråt. Har damsugat och torkat golv. Var och handla förut.. Köpte glass att bjuda på. Inget godis. Har inte ätit någon chokladboll i dag heller, smakade 2-3 st igår. Det är LITE för att vara mig. Jag kommer säkert få fika över men då tänkte jag gå över med lite till grannen. Smart då har jag det inte hemma och kan sätta i mig! =)  

Jag har börjat fundera på om jag ska ta helkroppskort för att ha att jämföra med. Har tyvärr inget från förra sommaren, hade varit intressant att se annars... Hittade ett nu där jag sitter i soffan med sonen som är taget på min födelsedag förra året. Hmm jag var riktigt stor men jag tycker jag FORTFARANDE är jättestor...


Morgonträning

Skrivet 2011-11-19 Klockan 10:59:41

Jag sov länge idag, vakna kl 8.30.. skönt! =) 
Började dagen med att titta på Biggest loser och sitta på motionscykeln i 50 min. Givetvis trampade jag oxå, i lugnt tempo då jag inte ätit frukost innan. Peppande och kändes bra. Fortsatte trampa även när det började kännas i musklerna. Hade nog kunnat fortsätta eftersom jag körde på låg intensivitet men behövde kissa och var grymt hungrig. 

Gav mig motivation igår att kunna säga att jag gått ner 18 kg när jag var hos läkaren! 
Köpte lite godis igår, har mer än halva chokladkakan KVAR. För mig är det stort eftersom jag älskar choklad. 

Tittar lite mer på biggest loser. Måste komma igång med städningen snart. För att i em baka.. Har fått förfrågningar vad sonen önskar sig. Det är svårt. Förra året var jättelätt att komma på vad han önskade sig, men inte i år.


Läkarbesöket

Skrivet 2011-11-18 Klockan 09:00:07

Nu har jag varit hos läkaren. Jag har INTE delademagmuskler utan jag har ett bråck där tarmen tränger ut. Jag träffade en kvinnlig läkare som hade träffat patienter med delade magmuskler tidigare (var skönt att höra) och hon sa att det kändes inte som det var det. Men hon hämtade en till läkare, mer erfaren och han bekräftade att det var bråck. Och det är detta som gör att jag får på sidorna av mellanmagen (mellangärdet som andra kallar det) Jag frågade innan jag gick om det var något jag kunde träna eller så men inte när det är så stort svarade hon. Remiss skickas till kirurgen och sen lär det väl bli operation. Jag inser ju själv att ju mer jag går ner i vikt innan dessto bättre så jag fortsätter kämpa. Det är skönt att veta vad det beror på och att jag inte kan träna bort det.


Veckans vikt

Skrivet 2011-11-18 Klockan 06:58:53

Vågen visade: 102,6 kg
+/- veckan: -0,8 kg
Totalt resultat: -18,4 kg

Oj, fick ett jättebra resultat idag. *glad* Har senaste dagarna försökt skärpa till mig... använt motionscykeln en del också. Har laddat ner en app som hjälper till med intervallträningen, himla smidigt verkligen! Jag har även en app där jag kan lägga in vad jag äter och se ungefär hur jag ligger till kalorimässigt. Jag är inte säker på att det blir exakt, svårt eftersom jag inte väger och mäter maten jag äter. 

Jag är rejält trött idag, och har ont... Har svårt att sitta. *suck* Sonen har sovit lite bättre i natt. Han vakna ca 2.30 och tyckte vi skulle gå upp, det tyckte inte jag!

Firade sonens födelsedag igår med fika, jag åt och njöt. Kommer göra desamma på söndag faktiskt. Jag diskuterade viktnedgång igår kväll. Jag anser att livet ska vara värt att leva under tiden man går ner i vikt. Jag vill gå ner i en bra takt, kropp och sinne ska hinna med. Även om jag vill att det ska gå fort, vill se resultat snabbare. *erkänner* (säger emot mig själv också jag vet)

Han jag diskuterade viktnedgång med gick en gång i tiden ner 45 kg ganska snabbt. Igår berättade han hur, han gjorde nästan inget annat än tränade på 3-4 månader. Åt koffeintabletter för att orka osv. Hade inget liv under denna tid. Han tyckte det var svårt när kroppen efter en tid anpassade sig och han inte gick ner så mycket i veckan längre. Jag tror inte sånt är hållbart. Han har idag gått upp lite och väger lite mer än mig. Dock ser han inte ut att väga så mycket. 
Det är intressant att diskutera med någon som har gått ner i vikt....


Blev kort tur på motorcykeln nu på morgone...

Skrivet 2011-11-17 Klockan 07:25:59

Blev kort tur på motorcykeln nu på morgonen. Blev ca 10 min men en hel del intervallträning. Lugn på 20 km/h och intensiv upp till 30. Gjorde 3 sets tror jag det blev. Inte så länge jag träna men fick upp tempel i kroppen. Har sonen hemma idag med.. Får ta en tur ikväll när han sover. Eller någon annan träning..Hittade lite energi

Skrivet 2011-11-16 Klockan 21:11:16

Oj jag hittade lite ork nu ikväll... Sonen somna 18.20. Efter det har jag ätit kvällsmat (te, skorpor och liten chokladröra), cyklat på motionscykeln i 20 min (lite intervall), plockat, rengjort matta, plockat in disk och diskat. Det är mer än jag trodde jag skulle orka göra. Höll på att somna där efter kvällsmaten ett tag. Men nu måste jag lägga mig och försöka sova. Sonen lär nog vakna tidigt... Tror han blir hemma imorgon med. Trist på födelsedagen men de får bli lite ändringar. Blir fika här imorgon em/kväll med hans favoritkusin och sonens pappa. 

Jag känner mig lite nöjd med att jag har varit uppe på motionscykeln.


Motion istället för sötsak

Skrivet 2011-11-15 Klockan 20:26:57

Nu ikväll var jag faktiskt lite duktig. Jag letade fram min motionscykel, satte mig och trampa när det var biggest loser på tv. Jag tampade ca halva tiden framåt och halva bakåt. Det är lättare bakåt, ger säkert inte alls lika mycket träning. Men jag satt kvar och trampade bakåt, måste väl vara bättre än bara framåt. Totalt satt jag 30 minuter. Märks tt jag har fått mera benmuskler samt att det var en himla motivation att sitta och titta på tvprogrammet. Försökte att inte titta på klockan... Fick upp pulsen. Blev inte så jättesvettig. 

Tidigare ikväll så tänkte jag att jag var så sugen så jag skulle gjort någon röra med grädde, kakao och socker. Men det blev motion istället. 

Sover dåligt då sonen sover dåligt pga hosta. Han vägrar sova dagtid oxå. Kanske börjar han bli så stor att han inte behöver det... Hoppas på att det blir bättre i natt. Imorgon tänkte jag att han ska gå halvdag på dagis. Jag hämtar kl 12 efter maten då han ska få följa med mig till skolan. Har föreläsning 13-17. Fick veta tiderna idag. Det är rörigt värre på skolan!!!!!  

Jag har precis njutit av en kopp te och 2 skorpor. I mitt te har jag nu lite honung (inte ens ½ tsk) jämfört med tidigare när jag hade 1 hel sockerbit i.


Läkarbesök om nästan 1 vecka

Skrivet 2011-11-12 Klockan 09:09:35

Idag blev det en anorlunda frukost. Havregrynsgröt med äpplemos och mjölk. 1 kokt ägg och 1 kopp te. Äpplemoset kändes väldigt sött. Vet inte vad jag ska kunna ha istället. Provade en gång med skivad banan men det var ingen hit alls. Finns det äpplemos utan tillsatt socker tro? Någon som vet de? Och vart hittar jag det? 

Hade fruktansvärt ont igår eftermiddag. Tog mig knappt hem från affären, hade sonen som gick och 1 påse. Glömde vagnen hemma när jag skulle hämta sonen. När vi väl kommit hem så var sonen snäll, lekte snällt. Dock var jag tvungen att byta blöja då han bajsat och DET var otäckt att behöva lyfta honom. Kunde inte stå rakt ens, så ont hade jag. Tur jag ska till läkaren på fredag om detta. Inte för att just den läkaren kan göra något men kanske kan få en remiss. Jag har ju haft problem sedan sonen föddes för 2 år sen. Får jag komma till kirurgen för bedömning så kommer de ant säga att jag måste gå ner mera i vikt, men då har jag fått en bedömning och vet när jag kan komma tillbaka för att få hjälp. 

Det slutade igår med att sonens pappa kom in och hjälpte till. Sen gick jag o la mig när han åkte vid 20. Somna ganska snabbt som skönt var. Blev väckt kl 4 i morse... Vi gick upp och hade mys i soffan med kuddar och täcken. Sonen somna sen vid 6 och sov 2 timmar. Jag slumrade någon timme, var ganska lagom.


Trött torsdagkväll

Skrivet 2011-11-10 Klockan 21:23:27

Idag har jag inte ätit något godis eller fikabröd. Drack 3 klunkar coca cola förut efter maten. Det var det onyttigaste idag. Har precis druckit en kopp te. Jag har ont i halsen och vet att te brukar hjälpa. Jäklar vad gott det är. Köpte nyligen hem mitt favoritte... Skogsbär tror jag det heter, i en pyramidpåse. Gott gott gott. 

Idag har jag ätit shake till frukost, 1 bananer till mellis, 1 kycklingenchilada med sallad, 1 shake till mellig och 1½ (medium tortillas fyllda) tacos till middag. Och nu 1 kopp te (med 1 sockerbit och lite mjölk i). 

Är ganska trött så blir nog sängen snart. Gick till klasskompisen på 20-25 min idag. Sen tog det nog 30 min hem några timmar senare. Så nästan 1 timmes promenad blev de idag. 

Imorgon ska jag tvätta tidigt.. 

Se vad vågen säger imorgon. Tror på litet plus eller samma som förra veckan. Borde kanske mäta mig imorgon oxå.. Får se vad som hinns med.


Peppar mig själv

Skrivet 2011-11-10 Klockan 06:40:19

Igår var jag och pluggade hos klasskamraten (förlåt för upprepning). Blev totalt 60 min gång. Var lite kallare igår än det har varit men värst var det när jag gick hem. Fy satan vad kallt det var då. Måste komma ihåg att lägga ner vantar i väskan. 
Jag ska till samma klasskamrat idag med, bra med motion. Blir fjärde dagen denna vecka som jag får de vardagliga promenaderna. Fast egentligen är det ju femte dagen i rad då jag var ute och gick i 50 min i söndags med. Vilken skillnad från i januari när jag började på skolan. Då tog jag bussen och tyckte det var långt att gå från näst närmaste hållplatsen. Igår knöt jag skorna genom att böja mig ner och ha foten kvar på golvet, fick en plötslig insikt. Det var inte lika jobbigt som det brukar vara. Magen brukar vara mer i vägen. Det är så härligt när det händer sådana saker!

Bra igår, promenad till och från klasskompis
Dåligt igår, köpte cashewnötter med choklad och åt.
Bra idag, ska promenera 60 min totalt idag med. Har ordentlig lunch med mig (mycket viktigt). Har fått sova bättre i natt.


Går segt

Skrivet 2011-11-09 Klockan 07:36:41

Idag är jag grymt trött, sonen var vaken i natt en sväng. Vet inte alls hur länge. 

Igår gick jag till skolan och hem. Hade med matlåda. Bra
Slarvade med maten och åt choklad. Inte bra

Har lite ont i vänster sida av magen, musklerna. Hade bältet till och från igår. Det kändes att jag inte var så hård vid delningen. Dvs det hade tryckts in en del. 

Idag ska jag gå till en klasskamrat för att plugga, det är 30 min enkel väg dit. Och sen hem igen. Måste ev sitta imorgon med och då tänkte jag att vi kunde vara hos henne igen. Får jag min motion. På fredag tvättar jag på morgonen. Har bokat gymmet, se om jag orkar träna. I helgen har jag sonen hemma så då blir det att gå ut på promenader med honom minst 1 dag. 

Nu ska vi göra oss i ordning och ge oss iväg. Jag vill egentligen inte, är så trött. Ögonen går nästan i kors. *gäsp* 

Det går segt med att sköta mig, matmässigt och godismässigt. Jag agerar utan att tänka mig för... Vart tog motivationen vägen???


Druknar snart i den där

Skrivet 2011-11-08 Klockan 06:33:51

När jag igår kom till skolan och knäppte upp jackan så fick jag en kommentar av en klasskamrat. "Du drunknar ju snart i den där". Blev förvånad. Tycker själv inte att den är så stor. Men jag har haft bälte över mina delade magmuskler för att trycka tillbaka fett o dyligt så att musklerna har chansen att gå ihop bättre. 

När jag gick hem ifrån skolan igår så gjorde det grymt ont på baksidan av mina ben, både lår och vader. Mest låren. Hoppas det inte är lika idag när jag ska gå till och från skolan. 

Satte i mig muffinsen igår som var kvar. =(  Att jag inte kan låta bli, därför det ska in i frysen. Är det i frysen ja DÅ kan jag låta bli. 

Jag måste bli bättre på att äta ordentlig mat. Har slarvat en hel del senaste tiden.. 

Igår fick jag lirka ut 2 ärtor som sonen tryckt upp i samma näsborre. Busungen


Bullbak

Skrivet 2011-11-06 Klockan 13:45:03

Andra och sista plåten med bullar är i ugnen. Bakar inför sonens firande om 2 veckor. 

Jag tog en morgonpromenad vid 9 och var ute i 50 min, gick 4,5 km enligt mätningen på eniros kartor. Det kändes riktigt bra. Var tufft sista biten hem. 

Nu börjar jag sega till och tänka massor. Deppar lite... som vanligt på söndagar. Men om några timmar så kommer sonen hem. Det ska bli härligt!!!  Få krama om honom o så där.


Viktminskning jämförelse med kort

Skrivet 2011-11-06 Klockan 07:43:40

Skillnaden sommaren 2010 - nov 2011
Det märks inte så mycket på vågen mellan de sista 2 korten. Men tydligen så syns det en del. 
Första kortet är taget sommaren 2010. 
Andra kortet är taget 31 juli 2011
Tredje kortet är taget 5 november 2011.

Mellan första och sista kortet är det totalt minus 17,6 kg.
Mellan andra och sista kortet är det minus 3 kg. 

JAG ser skillnaden så här när jag jämför. Bara att det är skillnad de senaste månaderna är roligt att se. Speciellt när det inte syns så mycket på vågen. Men uppenbart så ger det synbara resultat. =)


Veckans vikt

Skrivet 2011-11-04 Klockan 11:46:51

Vågen visade: 103,4 kg
+/- veckan: +0,3 kg
Totalt resultat: -17,6 kg

Ett plus på vågen, hade väntat mig det. Har inte skött mig som jag borde denna vecka. Har varit mycket rörigt om vissa saker. Förvånad att det inte var ett större plus. Jag fick mensen igår också. (peppar peppar ta i trä så har jag inte lika mycket värk längre)

Igår gick jag till en klasskamrat, pluggade och gick hem. Totalt 1 timmes promenad. Är trött idag då jag kom sent i säng. fastnade vid chatten, pratade med någon jag inte pratat med på länge. Inte träffat på 3 år. Var lite kul att prata minnen från när vi först träffade varandra första gången. Synd att han bor i ett annat land, hade gärna lärt känna honom ordentligt. Han är rolig att prata med helt klart. =) Fick en liten egoboost och det är ju aldrig fel. 

Det är tufft nu

Skrivet 2011-11-03 Klockan 07:45:21

Idag ska jag gå till en klasskamrat och arbeta på grupparbetet. Det tar ca 30 min att gå tid, och samma hem sen då. Men just nu har jag bara lust att vara kvar hemma och slöa på soffan... =) Jag är trött idag, blev lite sent igår. Jag vaknade lite innan 7 och då sov sonen fortfarande. Han var vaken en liten sväng i natt. 

Jag har bokat gymmet till imorgon, måste komma igång och träna där. Röra mera på mig och låta bli chokladen igen.. Jag är barnledig nu i helgen och då brukar jag vilja unna mig något. Speciellt nu i helgen när jag inte har något inplanerat förut om att städa och baka. Lite jobbigt och farligt. 
Vet inte om jag har skrivit om det men jag har reagerat på att mina lår har ändrats lite... Och igår märkte jag att när jag spände låret fick jag en insjunkning högt upp på utsidan. Fick höra igår att det syns att min kropps ändras. Och att det syns i ansiktet. Men det är ju lättare att se om man inte setts på några månader. 

Det är tufft nu, att låta bli chokladen... Jag behöver hitta tillbaka till motivationen, till viljan att sträva. Den finns givetvis kvar men det är tufft bara. Behöver peppning...


Känslomässig bergochdalbana

Skrivet 2011-11-02 Klockan 07:28:38

Det har varit lite inlägg nu, jag vet. Var med om en känslomässig bergochdalbana sön-mån. Trodde jag skulle behöva avliva katten, har haft honom i 10 år och han är 14 år gammal. En riktig familjemedlem med andra ord. Som jag grät och grät och grät, kunde inte gå till skolan i måndags. Lyckades fixa tid till veterinären och fixade fram pengar. DYRT blev det men han lever, 2 tänder fattigare. Han går omkring här hemma, nästan lite mera social och kelig än innan. Mår bra nu tror jag, han får värkstillande och medicin mot den kraftiga inflammationen. Han äter mest mjukmat nu, jag är glad att han bara äter så han får i sig något. Tidigare åt han bara torrfoder då han får klåda på magen, tvättar dem mycket och det blir sår av det till slut. 

Igår blev det mycket promenad, först in till stan och apoteket. Hämta medicin, gå hem igen och ge kissen det. Sen iväg ner till skolan. Gick även hem från skolan. Blev nog 1 timme och 40 min totalt promenad igår. Men det går åt. 

Jag har fått tid till en läkare ang mina delade magmuskler. 18 november, e nog ca 2 månader efter att jag ringde som jag får komma dit. Funderar på att satsa hårt nu och bli av med de sista 2 kg till -20. Jag ska skriva ut kortjämförelsen och visa skillnaden för att bevisa att jag har gått ner! 

Ska idag äta på kinabuffé, får bli mycket wokade grönsaker.. som jag ÄLSKAR! =D


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!