Behöver tröst, behöver att någon håller om...

Skrivet 2011-10-30 Klockan 22:11:08

Behöver tröst, behöver att någon håller om mig och finns här. Men det finns ingen som kan ge mig tröst och som kan hålla om mig! Så ensam. Gråtit massor i kväll. Vill inte, vill inte, vill inte! Önskar att han bara kunde bli bra.. Nu kommer tårarna igen.En stark bra dag

Skrivet 2011-10-30 Klockan 17:15:11

När jag får sova bra så orkar jag mycket mer märker jag. Dels bättre tålamod med sonen, orkar hitta på saker samt orkar stå emot sug och vara duktig ang vikt och mat. Vi gav oss iväg vid 9, promenad på ca 40 min. Sen väntade vi på syrran och tog bussen för att handla på andra sidan stan. Det gillade sonen! Han var jätteduktig i vagnen hela tiden. Jag fick springa mellan bussarna när vi skulle hem, ovant att springa. Vi var inne i några timmar och så var vi ute en sväng så sonen fick leka och jag var social med några nätvänner. 
Nu har vi ätit potatismos och fiskpinnar, himlars vad gott det var. Jättelänge sen jag åt det! (Med remouladsås till ska erkännas) 

Jag köpte inget onyttigt och inget godis i affären. Hällde ut sista colan i morse, duktigt. Vet att jag annars hade druckit upp det även om jag inte tycker det är så jättegott. 

Sonen börjar bli trött, inte konstigt. Han har inte sovit sen i morse mellan ca 6 och 8. Men det är för tidigt för att sova än. Blir nog ett bad innan. Jag börjar också bli lite trötter... Med gott samvete =) 

Det enda är att jag börjar sakna någon om kvällarna, dåååå kommer min svagaste stund.. känns det som idag iaf.


Fick sova hela natten för sonen. Vaknade l...

Skrivet 2011-10-30 Klockan 05:44:01

Fick sova hela natten för sonen. Vaknade lite då o då men inte några längre stunder. Var länge sen jag sov en hel natt när sonen var hemma. Tittar på något program om att föda barn på 7an. Där sade en barnmorska att en förstfödersla krystar 1-2 timmar, det är normalt. Jag tänker en del på när sonen föddes eftersom han snart fyller 2 år. Jag krystade bara ca 20 min tror jag. Det står i sonens journal från neontalen att förlossningen ihåg ganska snabbt.Fått lite gjort idag till slut. Var såå tr...

Skrivet 2011-10-29 Klockan 18:40:42

Fått lite gjort idag till slut. Var såå trött på förmiddagen. Men efter vila o cola så piggna jag till. Mamma kom hit o hälsade på också. Jag fick diska, städa o fixa i lugn o ro medans sonen var social med sin mormor. Skönt. Det är plock kvar med städningen bara. Känner mig ensam nu ikväll, hade gärna haft någon att umgåtts med. Har varit mycket pratsjuk idag, e det fortfarande. Skickade iväg ett sms som jag inte borde. Men nu e det gjort. Har inte blivit mycket motion.. O en del cola idag. Helgen hittills går inte så bra!Veckans vikt

Skrivet 2011-10-28 Klockan 06:44:37

Vågen visade: 103,1 kg
+/- veckan: +0,1 kg
Totalt resultat: -17,9 kg
Ett LITET plus på vågen idag. Borde nog vara glad att det inte är större med tanke på att jag har varit ute och festat, ätit en del godis i veckan när jag mått dåligt. Har inte varit ute och rört mycket på mig då jag har varit hemma mycket med sonen (som varit sjuk). Det kan lika gärna vara maten jag åt för mycket av igår kväll som gav plusset. Men jag vet att det är bara att köra på, äta regelbundet coh låta bli chokladen. Ta mina promenader. 

Denna veckan blev det bara promenad till skolan i måndags, tisdags promenad till och från skola. Sen inget mer.. Jag har inte gjort några övningar hemma, orken har gått till att ta hand om sonen. Blir ingen promenad då utan jag behöver hem och arbeta på en uppgift till skolan.


Svårt att somna om efter att sonen väckte ...

Skrivet 2011-10-28 Klockan 01:53:30

Svårt att somna om efter att sonen väckte mig för tredje gången hittills denna natt. Låg o kände på mellanmagen som jag kallar fettet mellan naveln o brösten. Det har sjunkit känns de som. Stod upp mer förut när jag låg ned. Även utbuktningen där delningen av magmusklerna är mindre. Kul att märka. Hmm jag har problem med att mäta midjan för jag e olika avslappnad varje gång. Borde ju testa liggandes ned kanske.. Åt för mycket mat igår kväll, se om det straffar sig direkt på vågen när jag ska väga mig sen. NU hoppas jag på mera sömn. Go nattMånga bäckar små.. gör att livet suger ibl...

Skrivet 2011-10-27 Klockan 05:50:10

Många bäckar små.. gör att livet suger ibland. Så grymt trött, sovit dåligt i natt pga sonen som väckt mig mycket. Avsaknad av någon som piggar upp o gör livet lite roligare. Vännen som antagligen inte kommer på söndag. Sonen som fortfarande e sjuk o bråkade massor igår kväll.. Jaja, nu försöka vila lite när sonen väl somna om. E hemma med honom idag med. Blir kanske en promenad.. Beroende på hur han mår o äter.Lite rörigt just nu

Skrivet 2011-10-25 Klockan 18:16:07

Det är rörigt runt omkring mig, men jag kämpar på. Köpte choklad igår men hade kvar tills idag. Det brukar jag inte kunna ha.... Jag har varit i skolan, gick dit och hem. Blir mycket shakes nu. Sonen är sjuk och äter inte mycket så då blir det inte att jag lagar mat till mig heller. Köpte hamburgare och mos idag, tog vatten till istället för läsk. Blir hemma med sonen imorgon, blir nog inte mycket plugga av då tyvärr. Får se hur han mår, men mår han som idag så blir vi bara inne. Ingen promenad. Han har så ont i munnen till o från. Det är något som går på dagis. =(  Hoppas han kan gå till dagis på torsdag då jag har skola igen. Vi får vänta och se. 

På söndag ska/skulle en vän och hennes son komma. Men nu vet vi inte om det blir av... tråkigt och jobbigt, har sett fram emot det. Förstår henne dock om de blir att de inte kommer. 

Känns som de mesta är rörigt just nu. Jag pendlar mycket ang killen från helgen.. avvaktar och låter honom höra av sig idag. Kändes som det behövs efter igår... Känner mig lite pressad på ett sätt och så är det lite annat runt honom som gör de rörigt och att jag blir osäker på att gå vidare. Önskar jag hade träffat honom lite senare... 

Småstrul med mamma som jag inte pratat om med någon annan. Hon har börjat lite som hon höll på för 2 år sen och det FÅR hon inte göra. Sa åt henne på skarpen idag, hoppas hon tog in det bara! 

Just nu leker sonen själv i sitt rum. Skönt, tror det är ett tecken på att det går sakta åt rätt håll. 

Även om jag inte skriver så mycket så kämpar jag på... Jag ser mina minus 20 kg inom räckhåll. Kanske snart... hoppas hoppas.


Sliten

Skrivet 2011-10-25 Klockan 08:07:41

Jag är sliten, väldigt trött. Väntar på att sonens pappa ska komma och vabba. Sonen är sjuk. Han har inte sovit ordentligt sedan han kom hem i söndags eftermiddag. Tur jag är tjej och kan sminka mig så jag inte ser lika trött ut som jag egentligen är. Sålde en bok igår till en klasskamrat, trevligt. 

Jag vill helst krypa ner i sängen och sova... elle nåt. Skönt att sonens pappa kan ta honom så jag får gå till skolan... Måste göra mig klar så jag kan gå direkt när han kommer. Måste skriva ut lite papper innan vi börjar lektionen. 

Träffade killen från helgen igår en snabbsväng på lunchen, vi satt bara o pratade. Får se vad som händer eller inte händer där. Jag är nyfiken men har fått lite kalla fötter... 
Känslor i omlopp

Skrivet 2011-10-23 Klockan 09:21:46

Uj uj, vilken helg.. Skriver mer om den senare eller i veckan. Det är mycket tankar och lite känslor i omlopp nu. 
Önskar att det hade varit 3 eller 6 månader fram i tiden men ändå denna helg. Det hade varit mycket enklare. Jag mår bra (lite frusterad idag bara) och hade en superkväll i fredags! Är så glad att jag vågade gå ut och träffa nytt folk.


Morgonpromenad

Skrivet 2011-10-21 Klockan 09:45:58

Tog promenad efter jag lämnat sonen på dagis. Gick ganska fort. Tog en runda som jag tagit tidigare och denna gången tog det 30 min, mot tidigare 40 min. När jag hade varit ute i ca 20 min så började det bli riktigt jobbigt i benen. De tog emot, de ville bara sätta sig ner. Men vad skönt det känns nu!!!!!   Jättehärligt fint väder ute, kallt men soligt. Det var lite småhalt på vissa ställen. Vilken energi jag fick, kick efter vågen så jag bara körde på. När jag nästan var hemma började jag känna av lite yrsel och trötthet. Stretchade benen här hemma nu också, det har jag blivit riktigt dålig på att göra. 

Nu ska jag göra lite skoluppgifter.


Veckans vikt

Skrivet 2011-10-21 Klockan 07:02:16

Vågen visade: 103,0 kg
+/- veckan: -0,9 kg
Totalt resultat: -18 kg
BMI: 40,2

Det blev ett riktigt bra resultat denna veckan, jag är nöjd!!!!!  
Jag har inte ätit så mycket godis i veckan (och i begränsade mängder när jag har gjort det), ingen läsk. Har rört på mig en hel del. Ätit regelbundet. Provat att lägga in hur jag har ätit på matdagboken, svårt att ange exakta mängder men ger ett litet hum om hur mycket jag ätit i alla fall. Det kändes i mina ben igår när jag låg i sängen att jag har hållt i gång en del. 

Mitt BMI minskar också givetvis. Enligt indelningarna har jag nu Svår fetma (40+) men SNART är jag nere på nästa steg. Gjorde uträkning på 1177.se. 

Jag fick en kik av detta, att det gått SÅÅ bra i veckan. Trots att jag ätit smörgåstårta, tog dock vatten till istället för saft.


Så skönt. Igår somnade jag ca 20.30 tror j...

Skrivet 2011-10-21 Klockan 06:37:32

Så skönt. Igår somnade jag ca 20.30 tror jag. Har vaknat några gånger under natten men inte längre stunder direkt. E vaken nu men sonen sover fortfarande. Han får ta sovmorgon, det behöver han. I natt har han inte varit vaken någon längre stund, skönt!Uj uj drama drama drama

Skrivet 2011-10-20 Klockan 12:14:32

Jag verkar hamna mitt i drama utan att jag velat eller gjort så mycket... Blir så trött på vissa folk.
På killar som funderar på och vill göra slut men som inte vågar (elle nåt) göra det, och som inte pratar med flickvännen.
Och på tjejer som säger det är slut och kastar ut killen, men som dagen efter inte verkar mena det. Men som oxå inte pratar med killen... Utan hoppar på mig på msn. 

Prata, prata, prata. Jag svarade henne att jag vet att hon är hans tjej och att jag sagt till honom att de behöver prata och arbeta på sitt förhållande. Att jag bara är en vän (för det ÄR JAG!!!!!! Jag rör inte andras killar) 
Han menade på att han inte hade något att säga henne och det var hon som kastade ut honom. Men verkade till slut som han skulle åka hem och prata med henne. 

Jag pallar inte drama, inte när jag blir inblandad och jag är bara vän!!!!!!! Eller bara nätvän faktiskt... 
Kan ju hoppas att jag bidragit till att något verkligen hände, att de PRATADE och kom fram till hur de verkligen ska ha det. Det är barn inblandade och hattande fram och tillbaka är inte bra för någon av dem. Givetvis fortsätter jag inte prata med killen om de ska satsa och arbeta på förhållandet! DET är ett krav JAG skulle ställa om jag vore i tjejens sits. Misstänker att hon kommer ställa det kravet och det är INGET bra att han går bakom ryggen på henne i så fall. 

Jag får dåligt samvete fast egentligen har jag inte gjort något fel. Jag är singel.. Jag har inte ens träffat denna kille.. Jag har inte frestat honom... Vi har inte ens bytt telefonnr.. 

Jaja lite tankar så här på torsdags lunchen..


Tankarna kommer krypande, jag kan inte sov...

Skrivet 2011-10-19 Klockan 23:56:32

Tankarna kommer krypande, jag kan inte sova. Tänker på killen jag såg idag, som jag var på dejt med i augusti. Han gick verkligen ihopsjunken.. Mår nog inte särskillt bra. Men han har mitt nr, han hade kunnat höra av sig. Han vill inte så enkelt är det. Jag får inte höra av mig till honom för då öppnar jag bara dörren igen. En liten del av mig bryr sig och vill inte att han ska må dåligt. Vill göra av mig och stötta.. Men jag måste sätta mig själv först, prioritera mig! Och jag mår inte bra av honom.. Dessa egenskaper omtänksamhet och samvete har jag verkligen..Vilken jäkla kick jag hade när jag gick he...

Skrivet 2011-10-19 Klockan 19:59:49

Vilken jäkla kick jag hade när jag gick hem från skolan. Redovisningen gick superbra, fick bra feedback av de som var där. Jag fick även beröm av vår lärares chef efteråt, privat för att jag såg helt annorlunda ut. Jättefin o ny look tyckte hon. Kul att höra. Jag har verkligen blomstrat och blivit stark o framåt. En av ledarna i klassen.. Gick till och från skolan. Känns i benen nu! Ligger o funderar på om jag ska gå upp o sätta mig vid datorn/tv'n elle om jag ska ligga kvar. Dock e jag nog inte riktigt tillräckligt trött för att somna än..17 kg lättare, bildjämförelse

Skrivet 2011-10-18 Klockan 20:27:48

Här kommer en redigerad bild. Sommaren 2010 till höger och nu idag 18 oktober 2011 till vänster.
Jag tycker det är en klar skillnad =D
Jämförelse när jag har gått ner 17 kg
Eller vad tycks???
Tack för era kommentarer, de peppar verkligen!!


17 kg och skillnaden syns

Skrivet 2011-10-18 Klockan 13:44:36

Hemma igen från skolan.. Vilar magen lite och ska snart skriva stödord inför redovisningen imorgon. 
Det känns ändå ganska bra tror jag. 

Har använt södbältet en hel del idag. Gick inte till skolan, men gick hem. 
Tog kort då jag kände mig fin idag. Jämförde det kortet med ett kort från sommaren 2010... Det är skillnad. Det är även skillnad på det jag tog när jag gått ner 14,5 kg (1 år i tidsskillnad). Även med det i från i somras så är det skillnad. Roligt att se. Mycket roligt att se eftersom jag har svårt att se det till vardags.. Börjar fundera på om jag ska ta helkroppskort för att kunna följa skillnaden där med. Jag ska ha ett helkroppskort någon stans... men minns inte vart. Kan finnas på gamla datorn kanske.. 

Vem vet, en vacker dag kanske jag vågar sluta vara anonym och visa helt skillnaden. Eller kanske inte..


Vaken allt för tidigt idag. Sonen vakna 5....

Skrivet 2011-10-18 Klockan 06:17:00

Vaken allt för tidigt idag. Sonen vakna 5.15 idag. Trots att jag somna hyfsat igår så är jag supertrött nu. Gråtig hela tiden nu, ögonen smårinner titt som tätt. Igår åt jag på max på lunchen, valde bort läsken. Istället för chokladkaka köpte jag 2 små halokolor. Sen när sonens pappa köpte mat på pizzerian så tackade jag nej. Var inte så sugen samt att jag hade ätit onyttigt tidigare. Så det var bra gjort igår kväll!! Gick till och från skolan igår med. Totalt 1 timme. Det kändes att jag var på gymmet i lördags samt promenad i söndags. Idag skulle jag gärna ligga kvar i sängen, men det har jag inte tid med. Får vila på torsdag elle nåt. Go morgon, ha en bra dagJag hatar söndagskvällar.. Då känns singel...

Skrivet 2011-10-16 Klockan 23:07:49

Jag hatar söndagskvällar.. Då känns singelheten extra jobbig. Dumt just en speciell kväll i veckan men det bara är så. Ikväll är inget undantag. Har varit grymt kramsjuk ikväll med.. Men men, jag är ju för kräsen och tar inte vad som helst heller.. Fast jag tvivlar inte längre på att jag kan vara åtråvärd för någon kille/man. Det har jag tidigare verkligen haft svårt att tro! Jaja, dags att försöka sova. Just de, åt upp chokladen i kylen. :( imorgon e det måndag..Härlig söndagspromenad avklarad =)

Skrivet 2011-10-16 Klockan 09:01:55

Jag blev inte glad idag när jag höll på och plocka fram frukosten ur kylskåpet. Min sons pappa har glömt choklad i mitt kylskåp, sådan som jag älskar. Snacka om att han sabbar för mig!!!  Jag väljer ju att INTE ha sånt hemma just för att jag ofta inte kan låta bli det. 

Nu har vi varit ute och gått en promenad i det fina höstvädret. Vi var ute ca 50 minuter. Vi hade rejält med kläder på oss så det var inte jättekallt. Det är strålande sol ute med, härligt. Det känns lite i kroppen nu. Är skönt trött så det blir härligt att vila med sonen efter lunchen snart. 

Måndag, tisdag och onsdag ska vi vara i skolan. Blir promenader både dit och hem som vanligt. Har bokat gymmet på tisdag em/kväll, se om jag orkar eller om jag avbokar. Vi får se. Har tid i alla fall. Jag måste förbereda mig inför onsdag och så där. Tror min lärare ska bjuda på smörgåstårta på onsdag när höjdarna kommer till skolan.


Jag var och tränade på förmiddagen. Det gi...

Skrivet 2011-10-15 Klockan 22:08:54

Jag var och tränade på förmiddagen. Det gick bra. Prövade lite olika maskiner. Var skönt att komma hem, äta och duscha efteråt. Ikväll har jag njutit av en påse smågodis. Var himla sugen på det tidigare idag. Imorgon får de nog bli en promenad för sonen och mig. Bara att vi måste klä på oss ordentligt. Det är riktigt kallt ute! Annars vet jag inte vad vi ska göra. Får se om vi åker en sväng med kollektivtrafiken, han älskar det. Sonen är väldigt mammig fortfarande. Gulligt ibland, jobbigt ibland. Lite orolig hur de blir nästa helg när han ska vara hos sin pappa fredag till söndag. Vi utökar till hela helgen från tidigare lördag till söndag. Jag kommer nog sakna honom en hel del också! Nu dags att sova så jag orkar upp imorgon när lillälsklingen vaknar. Just de, ett nytt uttryck kom till mig idag. Bränna fett och tona kroppen. Känns som det är vad jag gör (anpassat till vad jag klarar av så klart).Jag glömde bort mellis idag. Det blev sen ...

Skrivet 2011-10-14 Klockan 12:36:55

Jag glömde bort mellis idag. Det blev sen lunch också. Men ska erkänna, åt en chokladkaka förut. Den kan nog räknas som mellis kom jag på. En uppgift vi har till skolan är att göra en målbild, vart är jag om 1 år. Jag tänkte göra den ganska grafisk. Roligare att göra så. Hjälp det är slut snart ju..Jag somnade tidigt ihop med sonen. Vaken n...

Skrivet 2011-10-14 Klockan 03:42:29

Jag somnade tidigt ihop med sonen. Vaken nu en sväng och har svårt att somna om. Jag och sonen gick in till stan igår och betalade för att få använda gymmet. :) ska se om det finns tid på lördag fm. Nu ska jag börja träna! Det borde göra skillnad på kroppen min. Jag har konstig smak i munnen. Vet inte om jag kom in i ketos igen. Verkar göra det ibland utan att det är meningen. Drack mest shakes igår. Men åt pasta och köttfärssås igår, några mackor efter då det var ganska lite. Jag vet inte om det är ketos eller om munnen bara e knäpp. Nu ska jag försöka sova igen. Go nattPeppar mig själv igen

Skrivet 2011-10-13 Klockan 07:27:41

Det går så där. Sonen spydde i min säng natten till tisdag, blev inte mera sjuk (som tur var). Det var verkligen inte roligt att bädda om i sängen mitt i natten, duscha av honom och fixa. Jag har känningar av visdomstand igen med, käkar värktabletter för det. Har mycket ont i huvudet med. 
Jag har slarvat med magövningarna samt inte haft bältet och det märks skillnad. Så nu har jag bältet på mig och har gjort plankan.

Gjorde tacopaj i förrgår, hade i extra lök, riven morot, hackad paprika för att få mera nyttigheter i.
Köpte nytt bröd igår, Fröfria heter det. Ett nyckelhålsmärkt bröd. Inte fullkorn (lite fullkorn ingår såg jag nu) men lite mörkare. Sonen gillade det helt klart! Jag tyckte väl de smakade oki. 
Första gången på länge som jag äter macka till frukost, senast var nog när vi sov ute hos sonens pappa. 

Idag ska jag titta på gymmet här i området på förmiddagen. Gillar jag det så har jag funderingar på att gå in till kontoret direkt och fixa så jag får tillgång till det. Skulle haft med en vän men hon fick jobba. 

Jag cyklade på motionscykeln igår, ca 15 min. Jag behöver komma igång med promenader även när jag inte ska till skolan. Är mycket jag behöver komma igång med eller skärpa mig med i och för sig... 

Dags att titta mycket på korten där jag har gått ner 14,5 kg, vilken skillnad det är!!!!!  Peppningsdags!


Med tunga ben går jag mot skolan.. Men jag...

Skrivet 2011-10-10 Klockan 08:45:42

Med tunga ben går jag mot skolan.. Men jag är på väg!Deppig ikväll

Skrivet 2011-10-09 Klockan 21:14:50

Känner mig ensam ikväll... Var på firande med hela familjen. Det blir så stor kontrast när vi kommer hem och det är bara vi. Sonen bråkade och skulle inte somna men somna ca 20.30 till slut. 
Vi gick hem från syrran, tog vägen förbi ica och köpte mjukost och en chokladkaka till mig. Fyy mig... Det är det värsta när jag börjar bli deppig och ensam... att det är sååå svårt att stå emot. *suck* 

Deppar inför julafton. Blir nog bara mamma, jag och sonen min. Gillar inte dessa jular.. Vill ju vara flera. Men syrrorna, den ena ska erbjuda sig jobba och den andra vill bara vara helt själv. På jul... Ingen som tänker på att jag kanske vill ha en vettig jul för sonen min. Det verkar inte som hans pappa vill fira jul med sin familj då det var så tråkigt förra året. Förstår att det är struligt när föräldrarna som skilt sig och det skar sig rejält mellan dem. 

Just nu känns det som jag kommer vara singel för evigt... *suck* Saknar såååå någon speciell... Men vet också att det är väldigt svårt att hitta någon om man aldrig går på dejter osv. Blev bara så fel sist. Börjar läka efter de... 

Förlåt men det blev en deppkväll...


Vem behöver pommes idag? Inte jag! Vi åt l...

Skrivet 2011-10-09 Klockan 12:13:07

Vem behöver pommes idag? Inte jag! Vi åt lunch på mcdonalds och jag tog en QP med vatten till. Var länge sen vi åt där. Jag kände inte ens suget efter pomme. Smakade ingen av sonens pappa. Handlade på willys också men inget onyttigt. Inget godis. Åt godis igår, drack lite cola och kebab med bröd. Men oj vad mycket sås, glömde be om såsen vid sidan om. I eftermiddag ska vi på födelsedagsfirande. Sen är det måndag igen.Lite seg lördag

Skrivet 2011-10-08 Klockan 08:58:46

Igår köpte jag cashewnötter, rostade, naturella och med choklad. Det blev mitt fredagsgodis. 
Åt 1½ tortilla igår, blev lite för mycket men kände mig inte riktigt mätt och nöjd efter 1. Jag brukar vanligtvis bara äta 1. Drack 1½ glas coca cola igår med. Inte mer trots att sonens pappa hade en stor flaska här. Och jag köpte inte massor av godis utan höll mig begränsad. Var riktigt gott med nötterna i choklad. 

Sonen och jag ska snart ge oss ut på en promenad tänkte jag. Har inte varit ute och rört mycket på mig i veckan så jag känner att det är dags. I eftermiddag ska jag städa och fixa här hemma. Mamma kommer och håller ett litet öga på sonen. Han blir så glad också när hon kommer. Vet inte vad vi ska äta idag än. 

Nu är det dags för min planka. 
Jag letar bloggar som ger inspiration, har hittat några. Blir så glad när jag ser folk som lyckats gå ner och som vägt ungefär i min viktklass.


Peppar mig själv

Skrivet 2011-10-07 Klockan 13:27:31

Ikväll blir det tacos till mat. Ska göra små biffar till sonen då det blir lättare för honom att äta. Han försöker äta som vi gör, lägger köttfärs i mjuka bröd men de trillar snabbt ut igen för honom. Han är så söt när han försöker äta som vi gör. 

Till lunch idag blev de plock från kyl och frys. 2 stekta varmkorvar i slantar, 2 stekta ägg och broccoliblandning värmd i micro. Jag blev mätt och det var gott med varm mat. 

Jag är trött... och seg. Men har fått en hel del skoluppgifter gjorda. 

Fick bra peppning förut av en vän. Hon tycker jag är jätteduktig som kämpar på, har en bra sunt tänk och försöker ha tålamod. Trosorna som är för stora nu är det storlek 54/56 i. Jag vet även att jag får vika upp några byxor i linningen och det är ju pga att magen minskat i omfång så de blir längre. 

Jag vet ju att hade en vän till mig gått ner dessa kilon och berättat så hade jag blivit superimponerad. Men det är så svårt när det gäller mig själv. Jag vet att jag har såååååå många fler att gå ner. Samt märker inte på magen och det är den som stör mest. Som är störst... 

Jag kämpar på, det tar sin tid jag vet det. Och om jag jämför... 17 enliters mjölkpaket är mer än jag skulle orka bära.


Veckans vikt

Skrivet 2011-10-07 Klockan 07:44:33

Vågen visade: 103,9 kg
+/- veckan: -0,2 kg
Totalt resultat: -17,1 kg

Jag väger mig bara på nya vågen nu. Och jag har gått ner, inte mycket men det är alltid ett minus ju! 
Fetthalten har jag börjat skriva upp, VET att man inte ska lita på att den stämmer helt. Men jag jämför från vecka till vecka och jag har förlorat fett helt klart. Det är ju kul! Tänkte ladda upp bilder jag tog på vågen, vad den visar. Kan ju vara kul med lite bilder ibland. =) 

Nu ska jag väcka sonen min. Go morron


Igår var igår, idag är IDAG

Skrivet 2011-10-06 Klockan 07:30:13

Igår var ingen bra dag. Ensam och deppig typ hela dagen kändes de som... Vet inte om det är hösten, mensen eller nåt annat som spökar. Idag ska jag till skolan. 

Jag har ingen direkt diet, försöker äta nyttigt och med måtta. Jag bantar inte utan gör en livsstilsändring. Är mitt uppe i det. När jag började plugga i januari så kunde jag ALDRIG tänka mig att till skolan. Det var ju superlångt och jobbigt. Började med motionen genom att gå av kollektivtrafiken lite längre ifrån skolan, på så sätt få en lite längre promenad. Och för mig är det bäst att få in motionen i vardagen. Speciellt i början, då jag gick på morgonen och inte hem. Orkade inte ta hand om sonen först i början då. Men nu klarar jag det. Dock är det ju jobbigare så klart. Men det går! Idag är det regn och tråkigt väder, men jag kommer gå till skolan i alla fall. Jag måste ändå gå en bit från bussen och det är ganska smidigt att gå rakt ner till skolan. 

Föll dit igår, åt godis. En hel del. Igår var idag, idag är IDAG. En ny dag att göra bra val...

Har drömt om 2 ex i natt, varför jag drömmer om den ena förstår jag inte då vi inte har någon kontakt alls. Andra var sonens pappa som jag drömde om. Han hade en ny tjej men ändå höll han på och kramades och pussades med mig. Jätteskumt!!!!!

Glömde ju en sak... Jag får vika upp i linningen med en typ av trosor, märkte jag igår när jag tog på dem. Tänkte på det nu i morse att det måste ju innebära att jag minskat i omfång tycker jag.. Häftigt att märka det på kläder =D


Hatar chokladbegäret jag har! Kvällen har ...

Skrivet 2011-10-04 Klockan 22:44:07

Hatar chokladbegäret jag har! Kvällen har varit grymt jobbig. Fick mensen idag och då brukar jag ha begär efter choklad, värre än vanligt. Stod emot att gå till affären och köpa något. Det var väldigt nära. Har nu lagt mig och känner mig ganska ensam, sängen e stor och tom. Gör inte begäret mindre kan jag säga! Måste köpa proteinpulver, har fått tips att man kan göra fluff istället för att äta godis. Värt att testa eftersom jag ändå tänkt börja med lite sånt.. Vet att det gör skillnad om jag lyckas hålla godiset borta i veckorna och i begränsad mängd på helgerna.. Nu försöka sova. God nattMotonscykel med lite intervall

Skrivet 2011-10-04 Klockan 10:57:39

Det blev 11 minuter på motionscykeln, körde på lägsta. (jag har en gammal sak med växelspak) Sista minutrarna, kanske 3, så körde jag intervall. Upp till 40 km/h i 30 sec, ner till 25/30 i 30 sec osv. Det var ganska kul faktiskt. Vad jag kämpade sista höga, fy det var jobbigt. Senast jag gjort något i intervall träningsmässigt är nog i skolan..
Enligt pulsklockan låg jag mellan 95 och 128 (tror jag var det högsta jag såg).


Fortfarande chockad! =)

Skrivet 2011-10-04 Klockan 09:33:04

128 besökare och 36 kommentarer hade jag här på min blogg igår. Helt otroligt och jättekul!!!!!  =D
Det fick mig verkligen att stå emot glassen igår kväll. Nu står den i vasken och smälter, hade på lite varmvatten. Tack Madelene Holmström för puffningen i kommentarer att kasta den så jag inte kan äta upp den. =) 

Idag känns det i kroppen att jag har ökat tiden när jag gör plankan. Strävar efter att klara 40 sec nu. Kul att märka framsteg, att jag blir starkare i magmusklerna. 

Var tvungen att prova nya vågen igår givetvis, känns som en ny leksak. *hehe* Men kommer väga mig på fredag på båda vågarna för att se skillnaden. Igår vägde jag mig 2 olika gånger och ena gången var det stor skillnad mellan gamla och nya. Andra gången var det ingen skillnad. DOCK var det på olika ställen i lägenheten jag vägde mig. Får nog väga mig på vanliga stället hädan efter. 

Det är halvstorm ute här idag så det tog emot att ta en promenad. Får nog dra fram motionscykeln sen och cykla lite. Är ganska trött trots att jag fått sova hyfsat i natt. Fast man är ganska trött när man går upp för att titta till sonen och man bara klarar av att ha ett öga öppet i taget.  *skrattar*  Jag fick en liten sovmorgon idag och det var skönt. 

Nu måste jag sätta igång och göra skoluppgifter...


Chockad är vad jag är!

Skrivet 2011-10-03 Klockan 20:46:15

Jag har fått 23 kommentarer på mitt förra blogginlägg... Jag är helt chockad! Men GLAD så klart... =D
TACK alla som kommenterat, jättekul och känns jättebra med all pepp och stöttning!!!!! 
Är helt slut i huvudet då jag orkar tyvärr inte svara på några kommentarer nu... Har haft en h*vetes kväll med sonen. Sen vi kom hem så var det gnäll, gråt och skrik ca 80% av tiden. Han var övertrött men skulle minsann inte sova ändå. Somnade efter 1 timme... Lämnade en mamma som är helt tom i huvudet, fullständigt tom. 

Maten blev kött, potatisklyftor (egen gjorda), lite sås och grönsaker ur frysen. Tänkte på att ta ganska mycket grönsaker. Men jag såg att jag har kvar ½ paket av ½liters glass i frysen. Jobbigt att jag såg det då jag hade glömt bort det. Kämpar emot att ta det... 

Min stegräknare kom upp över 15 000 steg idag! Det är första gången det har hänt. Men så gick jag fram och tillbaka till skolan. 30 min enkel gångväg. Sen gick vi till köpcentrat och handlade, stog och gick nästan hela tiden då med. Från att vi gick från dagis till att vi kom hem så tog det 1 timme. 
Nu måste jag göra plankan innan jag blir för trött, är jag nästan så jag tvingar mig. Tyckte mig känna när jag låg i sängen nu ikväll att det var mindre stort de hårdare (bråcket?).


Jag klarade det! =) Handlade på willys och...

Skrivet 2011-10-03 Klockan 16:02:34

Jag klarade det! =) Handlade på willys och köpte inget godis eller annat onyttigt!! Bra start på veckan :)Ny våg

Skrivet 2011-10-03 Klockan 12:56:31

Jag ska gå till Kjell & Co för att köpa mig en ny våg idag tänkte jag. Den jag har är mammas egentligen och den är riktigt gammal. Jag vill ha en som mäter fettet i kroppen. Har läst runt på nätet och inser att den inte alls ger något värde jag kan ta som absolut sanning, men det borde kunna ge mig antydningar om jag minskar i fett. Vilket jag verkligen hoppas att jag gör!!!
Jag vet att jag måste väga mig på båda vågarna för att få fram ev skillnad mellan dem när jag väger mig första gången. Hoppas det inte skiljer så mycket mellan dem bara. Men vi får se. Blir att gå och handla när jag har hämtat sonen. Blir ytterligare prommenader =D Oj oj mina ben kommer vara sååå trötta ikväll.


Framme på skolan. Har idag stegräknaren på...

Skrivet 2011-10-03 Klockan 09:01:30

Framme på skolan. Har idag stegräknaren på mig. Om jag ställt in den rätt så har har gått ca 5200 steg, på totalt 40 min (från dagis och hit 27 min), gått 3,24 km och förbrännt ca 218 kcal. Testar en pulsklocka för första gången, enligt den har jag under promenaden hit legat på ca 135 i puls. Räknade ut hemma att min maxpuls är 193.Laddar inför godisstopp i veckan

Skrivet 2011-10-02 Klockan 21:26:13

Ikväll klarade jag plankan 40, 30, 30 (sekunder). Provade att göra armhävningar, även de på knä och jag klarade av 6 st. Det trodde jag inte! 

Har slarvat en hel del i helgen. Men nu är det skärpning. =)  Jag kommer klara av att inte äta godis i veckorna. 
Jag har även gjort upp en matlista på vad vi ska äta, för att underlätta för mig själv. Appropå det, ska ut och skära köttet samt lägga det i marinad. Har kvar kött och marinad sedan helgen då vi grillade. RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!