Föll igår

Skrivet 2012-11-30 Klockan 07:32:02

Jag föll igår. Kunde inte stå emot sötsuget. Gjorde en sats chokladbollssmet o åt upp. Känns tråkigt o onödigt idag.. :-\ Men det var JAG som gjorde valet, så enkelt är det.

Har idag ätit smothie till frukost. Planen är att lämna sonen på dagis, sen hem och träna lite innan jag sätter mig med projektet. Ska även tvätta kl 14. Ikväll kommer killen hit o då ska vi äta tacos.

Imorgon blir det nog julmarknad o ev bio.


Resultat

Skrivet 2012-11-29 Klockan 07:18:31

Jag kunde inte låta bli utan ställde mig på vågen idag istället för imorgon. Har ju en sån som mäter fetthalt o lite annat. Vattenmängd och muskler har ökat, fettmägnden minskat. Totalt blev det -1.2 kg sen i fredags!!! :-D Faan vad gött. Det är skönt att se resultat. Äter mer grönsaker till maten, tagit ut mig mer när jag tränat samt haft ryggsäcken på ryggen när jag gått till o från skolan.

Idag e jag hemma från skolan då jag gick hem igår för jag var så frusen! Har i natt sovit med kläder på mig.. men ingen feber. Mkt konstigt. Jag har även riktigt ont i mina ben. De har tagit lite stryk.

Dagens smothie innehöll blåbär, jordgubbar, kvarg, fun light, mjölk, banan o lite linfrön. Till detta tog jag en kopp te samt 1 st gerimax o 2 omega3.


Mör i kroppen

Skrivet 2012-11-28 Klockan 06:06:39

Igår åt jag tre st dubbelbitar jag köpte på väg hem från sjukhuset. Men så på kvällen körde jag armar o axlar. Var lite skakig så jag tog i och gjorde nytta. Satte mig även på motionscykeln sen. Sonen kom o tittade lite "snabbt" sa han o visade med händerna. Då var jag tvungen att prova. Låg på ca 40 km/h i 15 min på lägsta belastning. Jag har aldrig legat så snabbt tidigare!!!! :-D Så jag har fått starkare ben(haha mobilen ville skriva snarkare istället för starkare). Denna vecka har jag burit ryggsäcken på ryggen, blir ju lite träning av det då den väger mellan 6 & 8 kg.

Idag provade jag en ny slags frukost. Gjorde smoothie på kvarg, blåbär, jordgubbar, banan, lite mjölk o en nypa vaniljsocker. Tar tid att vänja sig vid den sträva smaken..


Börjar ana muskler

Skrivet 2012-11-26 Klockan 06:36:35Upptäckte detta i lördags kväll. Har nog inte haft markeringen så där på mina överarmar tidigare :-D Jag spänner alltså överarmarna.


Vägde mig igår

Skrivet 2012-11-24 Klockan 08:20:15

Igår var min vägningsdag så jag vägde mig. -0,3 kg visade den. Smått besviken. Jag har inte skött mig så bra som jag trott känns det som. Dock har fettprocenten sjunkit lite. Jag har en sån våg som mäter det genom plattorna på vågen som man står barfota på. Tror inte den är korrekt men ger nog en hint om det går åt rätt håll. Så det är väl bra om man räknar minus i kg och minus i fettprocenten.

Igår kväll tränade jag ben och rumpa. Måste bli bättre på att utmana mig själv, pressa mig mer och hårdare. Gjorde lite mer igår. Fler övningar fler gånger o 2 omgångar.


Laddar

Skrivet 2012-11-20 Klockan 07:15:59

Laddar för en långpromenad när jag lämnat sonen på dagis. Ska även förbi ena systersottern och låna syrrans spikmatta. Kunde aldrig prova sån när den var så populär då jag var gravid då.

Slängde det sista av tårtan nyss. Då kan jag inte äta av den, lite smart tycker jag. Ska även slänga de sista sockerkaksbitarna.
Köpte hem mkt frukt igår så jag kan göra fruktsallad.


Måndag

Skrivet 2012-11-19 Klockan 20:08:37

I natt hade jag ont i mina hälar. Hade svårt att somna om när sonen kommit in till mig.
Idag har jag varit duktig. Tog med resterna till skolan, dock fick jag lite med mig hem igen. Men jag minimerar möjligheten/risken att jag ska falla o äta upp massor. Åt mkt lite på skolan.. Tog en liten del nu ikväll. Innan det, när jag lagade mat kastade jag godiset som var kvar från deklarationen igår.

Inte mkt motion idag då jag fick skjuts till o från skolan.
Har köpt hälinlägg o de verkar fungera. Får så ont utan bra såna.


Helgen som gått

Skrivet 2012-11-19 Klockan 01:43:03

i fredags åt jag inget godis ALLS!!!

I lördags åt jag väldigt lite nyttigt. En halokola, lite chokladbollssmet, valde bort pommes till våra hemgjorda hamburgare. Åt lite för mkt hamburgare det ska erkännas. Hade klarat mig utan de två sista tuggorna. Dock lämnade jag halva burgaren!

Igår söndag firade vi grabben. Tog en omgång fika, lite tårta inte mer. Blev massor med tårta o fika kvar *suck* För att jag inte ska äta massor med(som det lätt blir om jag har det hemma) så tar jag med det till skolan imorgon (senare idag). DET tycker jag är smart! :-)


Nov. 11, 2012

Skrivet 2012-11-11 Klockan 08:30:30

Så trött i kroppen igår. Mör i fötterna.. Bakade en hel del igår inför kalaset nästa vecka.
Prövade mina nya handlar nyss på 2 kg. Det var tyngre märktes helt klart mot de jag brukar ha på 1 kg bara. Orkade bara köra en omgång övningar. Gjorde även armhävningar mot vägg. Jag klarar inte av vanliga men dessa klarar jag. Det är tungt o tar emot men gjorde 15 st.

Igår gick jag utan gördel halva dagen. Tänkte på att dra in o spänna en hel del. Och det känns i dag. Måste fortsätta med att aktivera magmuskelaturen mer..

Stretchade höften/ländryggen i sängen innan vi gick upp idag. Blir mindre stel då o får mindre ont.

Jag hade gått ner 1 kg i fredags. Svårt att tänka att jag gjort o förtjänat det. Nog bara en tillfällighet.. Men jag har inte ätit lika mycket godis denna helgen. Jag har t o m kvar godis o inte ens öppnat halvliters läsken jag köpte i fredags. Köpte inget godis igår heller. Det är bra, VÄLDIGT bra. :-)


Nov. 01, 2012

Skrivet 2012-11-01 Klockan 06:57:33

Igår och i förrgår översteg jag min mängd kcal som jag ska äta per dag. Fast jag väger inte min mat utan försöker uppskatta bara.
Har blivit snabbmat några dagar nu.. igår kväll blev det lite godis oxå. Köpte en kladdkaka o grädde. Den ligger dock kvar i kylen.

Sonen verkar må bättre. Jag åkte ifrån lite igår o fick hämta lite energi.
Jag har svårt med motivationen nu.. Inte tagit promenader nu några dagar. Känner mig nästan konstant trött o låg på energi. Men kanske tar en liten promenad sen när jag ändå måste ut o handla.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!