Ensam o kramsjuk

Skrivet 2010-08-31 Klockan 17:19:19

Deppar lite nu... Känner mig ensam o kramsjuk... Men blir ännu en kväll ensam hemma.
Har inte direkt ngn att fråga om de vill komma hit. E sällan någon som frågar mig oxå om vi ska ses...

Har en enorm tur att jag har 1 riktig riktig vän som ställer upp i vått o torrt. Ändå var det såååå svårt att ställa frågan.. Men svalde min stolthet för sonens skull mycket.

Sonen har sovit bra några nätter nu... Sover lite längre på mornarna... Skönt. Idag vaknade jag före honom.. Han vakna ca 8... Har haft en ganska bra dag. Dock hade han lite svårt att somna när han skulle vila.
Måste väcka honom snart nu. Han somnade så sent... Lär ant va jättetrött..

Imorgon ska vi nog gå upp o gå en sväng på secondhand affären i närheten...

Längtar till fredag då jag får träffa vännen o familj igen!!


Dåligt me sömn

Skrivet 2010-08-27 Klockan 08:23:24

SÅÅÅÅÅ trött o sliten idag... Har knappt sovit i natt känns de som. Hade jättesvårt att somna... O så höll sonen på några gånger efter nappen. O efter vällingen tog det tid innan han somna om. *suck*

Igår var vi o handla med syrran en sväng. Skönt att få åka bil o handla... samt att ha sällskap. =)
Tog ca 1 timme att söva sonen igår...

Prata me en ny nätvän i tele igår... oj oj i över 1 timme. Han var jättekul o lätt att prata me, samma humor..
De kändes lite extra efteråt i magtrakten.. DET är inte bra då han har sambo. Men men var väl bara för de va länge sen jag klicka så bra me någon över telen. Vill att de ska resultera i en bra vänskap...

Har drömt jättekonstigt i natt... Att mitt första ex (tror jag de var) hade varit här uppe o skjutit mot en massa folk, även där jag var... Han var osynlig när han kom till mig o ville prata... Talade om för honom att ahn var tvungen att gå till polisen. O undrade vad f**n han hållt på med...
SKUMMA drömmar jag har, inget ovanligt.


Seg söndag

Skrivet 2010-08-22 Klockan 12:30:43

Blev ändrade planer igår... Ena vännen var dålig o andra bakis... Blev jätteledsen o såg hur jag bara satt själv hela kvällen. Lyckades inte dölja det för sonens pappa. När han fick höra hur de blev så föreslog han att han kunde ha sonen hos sig nästa helg en natt istället. MEN det verkade på honom som han inte ville sova här.. Jag talade om att han fick sova här, han hade ju inga saker med sig.. Men jag var tvungen o få vila sa jag.
Slutade med att vi åkte ner till marknaden o gick lite.. Sen fick han joursamtal... Så vi åkte hem ca 21.30... Sonen var jättetrött o ganska lätt att söva som tur var. Sen var hans pappa hemma igen ca 23.
Jag somna gott i soffan... vakna när pappan var uppe o drack vid 00.30... då han sa åt mig att lägga mig. Stapplade in o la mig.. Sov o vakna lite när de var uppe o bytte blöja o gav välling.
Jag somna om o vakna 6.30 av att jag hörde sonen...
Tydligen hade sonen varit vaken 1-1½timme i natt... bra att pappan får märka hur jag har det.. *lite skadeglad*


Hurtfredag

Skrivet 2010-08-20 Klockan 14:07:47

Oj oj vilken början på dagen. Kl 9 gick vi hemifrån. Gick 20 min till närmaste köpcentrat... Handlade o sen gick hem. Vi kom hem kl 11 igen. Snacka om att jag var slut.
Sen skulle vi sova men sonen ville inte så till slut fick han ligga i spjälsängen o leka... För att sen komma över o sova ihop med mig. Nu har vi nyss gått upp. Det känns i benen att jag gick så mycket.
Gjorde av med en hel del pengar men köpte mat och SKOR som jag behövde o dricka till imorgon.

Får nog blir marknaden för oss imorgon... Vore kul att ha någon att gå med förutom sonen... Får se hur de blir..


deppar

Skrivet 2010-08-19 Klockan 17:58:09

Usch nu känns allt blääää..
Mammas virrighet ställer till det *suck* HATAR att hon e så virrig o glömmer saker.
Hon e inte samma mamma som jag e van vid. Hon glömmer saker o virrar till saker..
Försöker att inte tänka så mycket på det men det gör jävligt ont..

Sen e de så trist att bara vara hemma. Inte ha någon att vara med ikväll... Vill inte gå bort själv me sonen. Lär ändå inte träffa någon jag känner då det lär vara FULLT me folk där.

Sonen e gnällig o trött... Blir nog inte bättre av att jag e deppig o grubblar..

Sen har ena vännen inte ens hört av sig ang lördag... Så jag fick skicka mess o fråga nu. Tur jag har frågat en annan vän oxå för de känns inte så lovande. Hade ju varit snyggt om det slutat med att jag suttit själv.. *suck*

Gick inte att hålla sonen vaken.. Får se om han vaknar o e vaken något senare ikväll elle om han sover för natten. Kom på att han sov vääääldigt lite igår o dåligt i natt o inte mycket på fm. Inte konstigt att han e trött..

Givetvis skiner solen härligt nu.. Kul för de som e ute o har kul...

Länge sen jag hade en deppkväll, får tillåta mig att ha det idag o må piss.. Imorgon e en ny dag o då ska vi ut o göra stan elle nåt...


Viktminskning

Skrivet 2010-08-19 Klockan 07:25:21

Senaste gångerna jag har vägt mig så har vågen visat
121 (minns inte exakt , något)
120 (minns inte exakt , något)
och NU
118.6
*glad*
Tror jag vägde mig i förra veckan o nu har jag gått ner 1½ kg...
Vad jag gjort? Försöker äta mer regelbundet o mindre godis. Dricka mer vatten. Rört lite mer på mig tror jag oxå. (kom på att lite e nog pga natten)
Men det sporrar mig extra iaf..

Hade aldrig varit så öppen om siffrorna om jag inte varit anonym :DJobbig natt, snäll pappa

Skrivet 2010-08-19 Klockan 07:18:07

Tur jag har en snäll pappa till sonen. Fick ringa efter honom i natt vid 00.30. Min mage mådde inte alls bra. Fick diareé och trodde jag skulle spy. Hade inte vågat ta upp sonen om han börjat gnälla SÅ svag var jag. Han kom in 30 min senare. Var vaken som tur var...
Jag fick lägga mig på soffan, slumrade lite men vaknade när sonen vaknade vid ca 2 o skulle ha välling. Sonen hade sen en typisk natt för att vara honom, somna vid 3. Vakna vid 4 o kanske vid 5 oxå sa pappan nu på morgonen. Nu vid 6 så var det att vakna för dagen, som vanligt. Då tog jag honom så pappan får sova lite. Han skulle ha åkt iväg tidigt men han strunta i det, orkar inte.
Lite kul att han fick erfara hur det brukar vara för mig, annars brukar han få så lätta nätter.
Det ska till något rejält för att jag ska ringa o be pappan komma mitt i natten, inte ens när jag varit som mest knäckt vissa nätter har jag gjort det.
E mkt tacksam att han kom in.Varm onsdag fm

Skrivet 2010-08-18 Klockan 09:32:44

Sonen vaknade vid 2 o ville ha välling redan då... Innan de hade han nästan väckt mig 1 gång i timmen *suck*
Provade att sitta med honom i famnen igen i natt för att han skulle slappna av snabbare... Så han var nog bara vaken 1 timme denna gång. Wow....

Hade problem med internet nu i morse. Kom inte ut. Slutade med att jag fick ringa Tele2. Fick tag på en jättebra tjej på tekniska supporten som lyckades hjälpa mig. Efter mycket om o men...

Sonen dreglar MASSOR.... Leker på golvet som vanligt. Nu med dammsugaren som mamma har använt idag. =D
Han e såååååå söt sonen min. Fick puss nyss...
Han leker sig svettig när han håller på på golvet. Verkar gilla mest att leka själv faktiskt...Haft en bra tisdag

Skrivet 2010-08-17 Klockan 21:14:13

Har haft en bra dag. Vi åkte iväg tidigt till sjukan då jag skulle till barnmorskemot. Mamma mötte upp där så hon hade sonen när jag var inne. Gick bra, tog cellprov oxå.

Sen sov vi båda när vi kom hem. Sonen bökar omkring massor i sängen när han ska sova.. Kan inte koppla av riktigt... Han halvkryper omkring i sängen. Nu ikväll efter ett tag så tog jag upp upp o satt med honom i famnen och vaggade o sjöng. Då slappnade han av bättre märkte jag.

Imorgon e det tvätt.

Messa sonens pappa o skrev att om han ville följa med till BVC så kunde han om han ville sova över imorgon o spara bensin. Fick tillbaka sms då han fråga om han inte skulle sova över ändå...
Jag tror inte vi pratat om det denna veckan svarade jag. Men han gör ju det om han vill.Söndags kväll

Skrivet 2010-08-15 Klockan 22:15:26

Har haft en bra dag med sonen. Vi har vilat/sovit en del. Var o handla förut en sväng mellan skurarna..

Var prat om att kk'n ev skulle komma. Men så blev de sent men han verkade vilja komma... Det var oki om han hann innan kl 21 svarade jag. O de gjorde han inte... Han tyckte jag kunde komma ner o öppna porten. Ville inte dra upp sonen som sover o ville inte lämna sonen ensam heller...
Han började me sina konstiga kommentarer... Jag frågade rakt ut om han inte ville leka med mig mer eller om han ville höra att det var honom jag ville leka med... Jag fick tolka som jag själv ville fick jag till svar.
Skrev att vill han inte leka mer så skriv de rakt ut. Annars får vi vänta o se om de blir något annat tillfälle, svårare än så e de inte. Han blev riktigt sur över att jag inte ville lämna sonen 2 min o öppna porten till honom.
Blir SÅÅÅÅÅ trött på honom ibland... Synd att han e så bra på att leka...
Jag hade inte lämnat sonen ens för att öppna för en vän... så e de bara!

Imorgon måste jag köpa kattsand. Får se om sonen o jag ger oss iväg o handlar själva elle om jag väntar tills hans pappa kommer.

Har lite ont i huvudet o borde försöka sova snart...


Tankar en lördagkväll

Skrivet 2010-08-14 Klockan 21:44:09

Känner mig lite ensam ikväll...
Har idag varit iväg hos en vän som bor nära. Var skönt att få komma hemifrån o att få babbla av sig om killar...
Blev kvar några timmar.

Har sovit lite bättre i natt... synd bara att jag vaknar för jag e van. Även utan att höra sonen...
Sonen gör stora framsteg. Han provade att dricka ur vattenflaskan själv idag... Han håller nästan vällingflaskan själv ibland oxå... Han gillar att få äta vindruvor i kvartar. Han vill vara delaktig i när han äter. Om han får plocka med magen eller hålla en sked så går det lättare att mata honom.
Han kravlar MASSOR, vad han älskar mest att göra.. Höll nästan på att krypa förut...
Han är så duktig!!!! =D
Jag e så stolt... O glad att det inte märks att han e för tidigt född.. *vad jag tjatar*

Skulle ha tagit en fika med en kille idag... Men blev inte så. Borde inte ha gett honom chansen till de ens...
Vill på sätt o vis börja dejta.. men vill hitta någon som lockar mig tillräckligt... Samtidigt så kan jag ju inte hitta honom om jag ine ger mig ut o börjar dejta... vill hitta den där härliga attraktionen..

I veckan som kommer ska sonens pappa komma mån, ons, fred.. Hämta sonen lör.kväll o lämna sön.kväll...
Kommer kännas sååååå konstigt att sova ensam.. Att sonen inte ska vara här, inte träffa honom på 1 dygn typ. Men det är bra o kommer nog gå bra.. Även om jag just nu fick tårar i ögonen... E lite nervös..

Tankarna kommer att det inte var så här det skulle bli...
Men sonen mår bra, det är det viktigaste.


Irriterad

Skrivet 2010-08-11 Klockan 16:48:55

Sonens pappa fick själv säga tid om idag, då sa han 16. Messar o frågar vart han är... Hemma svarade han, skulle duscha o hänga tvätt. Ringde upp honom.. Han hade glömt att han sagt att han skulle vara här 16. Men om han fick hänga tvätt o duscha så kunde han va här til 16.30. Skitsnack!!!!! Fanns inte en chans i helvetet att han skulle hinna med det...
Så jag fick ta upp en nyligen somnad son för att kolla tumlaren. TUR jag gjorde det för de hade blivit något fel så tvätten var inte torr.. Och tumlaren stod still. Bara hoppas tvätten hinner bli torr... Har egentligen torktid till 18.20 men har tänkt ta upp tvätten senast 17.30 då jag behöver handla.

Wow han hade inte glömt att han ska sova här i natt iaf...

Blir bara så trött på att det är just OSS han glömmer vad han har bestämt...
*suck*
Ställer till de som f**n för mig, jag har ingen tumlare uppe... Har bara en liiiten torkställning över badkaret. Finns inte en chans att jag haft plats att hänga den blöta tvätten (som jag haft om jag inte gått ner o kollat tvätten)


Tisdag morgon

Skrivet 2010-08-10 Klockan 08:23:19

Har sovit hyfsat i natt oxå. Skönt. Sonen har inte vaknat så många gånger o gnällt efter nappen... Dock vaknade han vid 5-tiden... fick nappen så han blev tyst medans jag gjorde välling. Bara de att han sov när jag kom tillbaka... Men vaknade sen vid 6 igen. Då fick han vällingen. Sen sov han 1 timme till..

Igår messa "kk'n" (i brist på bättre att kalla honom). Blev förvånad. Han uttryckte dig dumt (igen) sist vi messa.
Jag blev bara sååå trött på honom då, tolka att han inte var intresserad sist så jag svarade inte ens på de sista han skrev. Vill han ngt nu så får han jaga lite...

Får se om den andra typen messar ngt idag... Han som blev påkommen med att ljuga för mig på rak fråga om han dejtar någon... Killar *suck* Han skrev sist att han inte är säker på att hon e den rätta för honom. Man tycker ju att han BORDE berätta det för den tjejen isf...

Sonen ligger o leker med babysittern på golvet. Undersöker o drar runt den... Roligt att se... Han e så nyfiken. =)
Idag ska hans kusin komma över, hon behövde babbla av sig lite ang en kille. O så ville hans mormor komma o hälsa på idag med.  Kul...

Köpte en chokladkaka o satte i mig igår... Mindre bra... O så åt vi ute oxå... Jag åt inte upp pommen men det är ju inte nyttigt iaf. Har plockat fram så jag ska göra pastasallad.. dock måste jag köpa gruka o dressing.
SKA ta hand om disken idag.Måndag kväll

Skrivet 2010-08-09 Klockan 21:23:04

Var iväg på en fika med en ny nätvän idag... Var trevlig. Kunde prata avslappnat. Dock pratade han lite lågt...
Dock stannar de nog vid vän. Känner inte någon attraktion...

Innan de så sov jag o sonen lite... Sen när hans pappa kom så åt vi... O så åkte de iväg till pappans mormor en sväng.

Jag har lite ont i halsen o huvudet nu ikväll... Blir tidigt i säng... Sitter o äter halstabletter..

Imorgon skulle systerdottern komma en sväng o prata av sig.
O så ville mamma komma o hälsa på.

På fredag ska vi till folktandvården med sonen... Bad pappan följa med, e bra att han får samma info som jag ju.


sugen

Skrivet 2010-08-09 Klockan 13:06:40

*suck*
Jag e fikasugen... o godissugen... Men har inte mkt pengar alls...
O ju mer jag tänker på det ju mer sugen blir jag.

E hungrig oxå... vet inte vad jag ska göra till mat. Tråkigt att äta mat själv oxå...


Måndag

Skrivet 2010-08-09 Klockan 09:09:28

Idag e en bättre dag än igår... Igår var jag så sliten... Var riktigt jobbigt. Blev bättre på kvällen... Vi kunde båda sova på dagen o sen var vi över hos syrran lite o umgicks.

Idag har sonen fått smaka kokt ägg... Bara lite för att se hur han reagerar på det. Han gillade det och ska se så han inte reagerar på det typ.
Sonen ville ha välling redan kl 2 i natt. Sen sov han till 6 men somna om o sov till 7.

Jag provade syrrans magtränare igår... bara 10 gånger. Ska försöka göra lite varje kväll när sonen har somnat.

Idag blir det städning här hemma. Det behövs!

Ställde mig på vågen nyss, efter frukost.. O jag har gått ner lite från sist jag vägde mig. Alltid ngt i rätt riktning..


Dålig mamma

Skrivet 2010-08-08 Klockan 06:35:25

Jag är en urusel mamma...
Sonen sov jättehattigt igår pga att pappan köpte bil o höll på. Vilket ledde till att han var jättejobbig igår kväll. Var knappt hos någon annan än mig.. Blev jättelätt ledsen. Jag fick knappt gå o ta mat... Asjobbigt.
Sen har han strulat i natt, jag har inte fått sovit mycket. Har varit vaken sen kl 5 då han vägrar somna om..
Mycket gnäll o åter gnäll... Jag klarar inte av det. Vill bara få TYST på honom..
Jag klarar inte detta mer snart. Vad har jag gett mig in på? Vad har jag gjort som skaffat sonen o utsätta honom för detta???? 
Skicka sms till pappan o skrev att de varit jättejobbigt o att jag inte klarar detta o att han måste hjälpa mig mer nu. Men inte ens säkert att han svarar. Hoppas han tar det för vad det är, ett rop på hjälp.
Jag skrämmer mig själv ibland... Som nu när allt jag ville var att få tyst på ungen.
Klarar inte av det...
*gråter*
Är en urusel mamma.. Hur ska de gå sen i höst när hans kusin e i skolan... hon som hjälper mig mycket nu...
=(


Lugn lördag

Skrivet 2010-08-07 Klockan 10:44:50

Sonen o hans pappa e iväg till grannstaden o ska köpa och hämta en bil. Han fråga om jag kunde ta sonen när han skulle iväg o provköra. Ville inte ha sonen i bilen då. Men jag sa faktiskt ifrån..
Var mycket tjafs först igår. Sen åkte de iväg och när de kom tillbaka hade jag lugnat ner mig..

Vi ska handla när de är tillbaka. Sen ska jag hem själv igen... o de ska ut till pappan.

Ikväll e det familjegrillning..
Pensla på en äggansiktsmask nyligen. Skämma bort huden lite. Har slarvat lite. Måste in på Lindex o kolla om de har min ansiktskräm annars måste jag köpa en när vi handlar.

Såååå skönt att bara ligga på soffan o läsa o ta det lungt.


=(

Skrivet 2010-08-06 Klockan 08:22:17

Så trött... Så sliten... Så lite tålamod...
Har haft sonen själv över 2 dygn nu. Det är slitet..
Har sagt åt sonens pappa att han ska vara här vid 15. Oavsett om han har bil, någon kör honom elle han tar bussen. Han SKA komma in o hjälpa till. Sonen behöver dessutom träffa sin pappa. Har inte träffat honom sen i tisdags nu.
Får så dåligt samvete för tonen jag har mot sonen.. Men orkar inte med hans gnäll. Hans undersökande överallt där han inte ska hålla på. Jag orkar bara inte...

Ska på stan idag... måste komma ihåg saker jag ska ha med mig.
Får vänta me vissa saker jag skulle kolla på... Pga ekonomin som e paj totalt.

Jag e en urusel mamma
=(


strul

Skrivet 2010-08-04 Klockan 16:49:03

Fryser en hel del... Sitter under fleecefilt i soffan... Sonen sover...
Var på en secondhandaffär förut. Hittade en jacka till sonen för 25 kr. Strl 80, vindstoppande tyg på utsidan och fodrad med fleece på insidan. Helt oki. Bra till vintern, tror han har den storleken då.
Riktigt nöjd med att jag hittade den =)

Pratade med sonens pappa. Hans bil ska skrotas... Så han kommer inte in idag. Sa att jag förväntar mig att han kommer på fredag. Han får be sin pappa köra in honom eller ta bussen. Då knorrade han över hur han skulle kunna ta bussen. Gå in till byn (de har han gjort förr), ta ut pengar. Man kan inte betala kontant menade han på då. Nej men du kan ladda ett kort o sen ta bussen.. *suck*
Men jag klarar inte att ha sonen själv fram till måndag, om han ens kunnat fixat bil tills dess...Sovit bättre

Skrivet 2010-08-04 Klockan 09:33:21

Jag måste börja lägga mig tidigare igen... Känner mig ganska trött att somna mellan 23 o 00.
Sonen har sovit bra i natt. Vakna vid 4 o fick välling vid 4.30. Sen vaknade han vid 7. Han låg o vred sig o vaknade långsamt... Sen låg vi kvar o myste lite i sängen. Härligt...

Idag e de rusk ute. Har regnat om de inte regnar o det är grått... O kallt med.

E tvätt kl 10.30.. Systerdottern messa o sa att hon var vaken så jag skulle säga till om jag ville ha hjälp. O det tackar jag ju inte nej till :D

Har dammsugat vardagsrummet o hallen. Där sonen brukar kravla omkring.. Var tvungen o göra det innan jag kunde lägga ner honom för att leka på golvet.
Dammsugar ca varannan till var tredje dag. Har aldrig dammsugat så ofta som jag gör nu.
Vet att jag kommer behöva hålla undan på bordet sen med när han kommer upp o står.. Men nu njuter jag av att inte behöva det. :D Kommer ju givetvis fixa det då oxå.. Var samma som med golvet nu.

Messa kk'n igår... han lyckades bota de genom att skriva knasiga saker... Han e bara så konstig ibland. Blir ganska trött på honom då.
O andra killen, drama-killen.. Hade varit inne o kollat på min sida på communityt. Men det var 1 timme efter jag hade gått o lagt mig. Men jag har tagit bort honom från msn och mobilen. Gillar inte när folk är oärliga.


Ensam

Skrivet 2010-08-03 Klockan 19:00:21

Känner mig lite ensam... Har varit så mycket folk här i dagarna att det är ovant att vara ensam igen.
JA elle det är ju jag o sonen hemma. Han ligger o leker på golvet igen.. E trött men vill inte sova. Kanske han vill sova vid 19. Jag hoppas de iaf.

Var till Ikea idag med exet/sonens pappa. Började märka av att vi umgicks igår o idag...
Bilen hans strulade när vi nästan var hemma. Elle den typ gick sönder... nästan.
Fick ringa en kusin till sonen som kunde köra hem oss.

Hade varit skönt o haft sällskap.. Någon att prata med. O kramas med.. kura ihop med i soffan o glo på tv...
Men samtidigt e jag så rädd för att våga hoppas... öppna mig... våga lita på någon..

Usch nu deppar jag ihop... Tankar o känslor om exet. Varför han inte ville kämpa... varför jag/vi inte var värda att kämpa för..


Drama

Skrivet 2010-08-03 Klockan 08:25:43

Oj oj oj, drama drama drama...
Har haft kontakt lite med en kille i stan. Han har varit lite off men jag kände att jag kunde tänka mig att lära känna honom för så som han beskrev sig så verkade han vara en bra kille. Jag har varit lite flirtig till o från.
I söndags skrev han först... igår skrev jag först.
Frågade en vän som e på samma community som jag träffa honom om hon har kontakt me ngn i stan där innifrån. Hur som helst så frågade hon senare vad han hette o hans nick. DÅ visar de sig att han dejtar hennes vän o har gjort sen början av sommaren. Via tredje part har hon hört att det är seriöst, pratat om att skaffa större bil o kolla på hus. Tjejen tror det är seriöst o att de ska presentera barnen för varandra.
Samtidigt som jag får veta detta chattar jag med honom.
Frågar rakt ut om han va singel... Ja det är han. Frågar om han dejtar någon, Nej det gjorde han inte.
Hmmmmm... Nu imorse upptäckte jag att msn plus har en fuktioin så man kan se om personen har en kvar på kontaktlistan o det har inte han. Så nu e han raderad från min...
Vilken kille... Stackars tjej säger jag bara.
Han sa att vi skulle höras ikväll. Får väl se om han hör av sig elle inte... Men jag lär nog inte kunna vara tyst om detta isf.

Låter det vara för bra så är det nog det...

Tur jag fick veta ändå.


Min dag idag

Skrivet 2010-08-02 Klockan 07:21:13

Natten gick så där... Sonen vakna kvart i 12 och tog nästan 1½ timme på sig att somna om... Sen sov han till kl 6 o har varit vaken sen dess. Han sov nästan hela natten i min säng...

Har fått några gratulationer på fb... Får se om någon messar elle ringer...
När vi varit o ätit så ska jag rulla chokladbollar till idag.

Jag vill åka til IKEA imorgon. Onsdag ska jag tvätta o torsdag med systerdottern till ungdomsmottagningen. Fredag inget planerat förutom att sonens pappa ska komma o vara med sonen tidigare än vanligt. På lördag har sonens pappa honom först och sen vid 16 ska vi till familjegrillningen.

Kl 11 idag blir vi hämtade... Hoppas sonen vill sova lite till innan..


Firandet

Skrivet 2010-08-01 Klockan 21:30:09

Är så trött... Men även nöjd med firandet. Fick blommor o pengar... Ska till ikea i veckan med exet...

Dagen började med att sonen sov 10 min på fm och sen vägrade ens ligga ner i sängen ännu mindre sova...
Mamma var här tidigt o hjälpte mig med sonen, tack o lov. Hon lyckades söva honom till slut.

Systerdottern var kvar här till 21... Vi satt o snacka o kolla på tv o bara var.

Känner mig kramig... Hade gärna haft någon o kramas med ikväll.
Har funderat lite på att ev ta en fika med några jag chattar med... Kanske... får se.


Firande idag

Skrivet 2010-08-01 Klockan 09:22:26

Seg seg seg.. Sonen e jättepigg o kryper omkring i 180 på golvet. Givetvis mot allt han inte ska... Som sladdar o div. Han väckte mig runt 4 tror jag... O sen tog de lite tid innan han somna om. För att sen väcka mig vid 7. *suck*
Längtar tills jag kan få sova utan att bli väckt MEN då lär jag väl vakna ändå eller ha svårt att sova pga att han inte är här hos mig. Antagligen så typiskt :)
 
Var skönt avslappnad när jag lade mig i natt... Sov ganska gott när jag väl somnade. Hade lite svårt att somna.
Han upplevde ngt nytt med mig igår... Som han var tvungen att fråga kompisen om det var vanligt eller inte.. Knas

Idag har jag köket kvar att städa och rulla chokladbollar.

Åhh sonen var uppe på alla fyra o balansera lite nyss.. Det händer saker varje dag. Vad han ÄLSKAR att vara på golvet och leka o kravla omkring. Nu leker han med en tom ½ flaska... Snacka om att ha roligt. :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!